Antalya'da yeni evli bir kadın, cep telefonuyla çıplak görüntülerini çeken komşusu S.Ü'nün kendisiyle lezbiyen ilişkiye girdiği, sonra da tehditle kocası N.Ü.'nün kendisiyle birlikte olduğu iddiasıyla şikayetçi oldu.
İddiaya göre S.Ü. (40), aynı sokakta oturan H.A.'yı (24) evine davet etti. Birbirlerinin saçlarını boyayan iki kadından A. evine dönerek duş almak isteyince, S.Ü., "Bizim banyoda duş al" dedi. Bu öneriyi kabul eden H.A., duş almak için banyoya girince, komşusu cep telefonuyla fotoğraflarını çekti. Daha sonra "internetten yayımlama" tehdidiyle H.A. ile lezbiyen ilişkiye giren S.Ü., ardından kocasının A. ile ilişkiye girmesini sağladı. A'nın durumu eşi S.A.'ya anlatması üzerine olay ortaya çıktı. Komşularından şikâyetçi olan A. ifadesinde olayı şöyle anlattı:
"Bana evlerinde porno CD'ler izlettirip aynı fantezileri benimle yapmaya başladı. N.Ü. benimle ters ilişkiye girdi. N.Ü. ters ilişkiye girerken, zorlandığı yerlerde eşi yardım etti. Bazen aramıza girdi. Bunlar gerçekleşirken fotoğraf çektiler. Şantajla tecavüz 1 ay devam etti."
İddiaları kabul etmeyen N.Ü. de, H.A. ile eşinin kendilerinden para almak için şantaj yaptığını da ileri sürdü. N.Ü., "Çok paramız olduğunu zannedip para istediler. Vermeyince iftira attılar" dedi.
Polis, Ü. çiftinin evinde çok sayıda porno CD ele geçirdi, ancak çekildiği iddia edilen fotoğraflar bulunamadı. Ü. çifti hakkında Ağır Ceza Mahkemesi'nde "cinsel saldırı" suçundan dava açıldı.
Milliyet