20 günlük eşi Bülent Ersoy'u Pelin Taşçı isimli genç bir kızla aldattığı iddia edilen Armağan Uzun, medyaya yansıyan görüntüleri karşısında önceki gece saat 02.00'de basın toplantısı düzenledi.
Yaşananlardan ötürü Bülent Ersoy ve Pelin Taşçı'nın ailesinden özür dileyen Uzun şöyle konuştu:
“Bazı kötü niyetli kişiler farklı açılardan çektikleri fotoğraf ve görüntülerle benim evliliğimi bitirmek istiyorlar ama herşey yoluna girecek. Ak gün kara gün belli olacak. Ben düğünümü, nişanımı ve kına gecesini toplumun örf ve adetlerine göre yaptım. Bunları yapan bir adam sizce eşini kısa bir sürede aldatır mı? Bu emeği yıkar mı? Eşimi çok seviyorum. Şöhret gömleğini ben bu evlilikten sonra giydim. Benim bundan önce de bir hayatım vardı. Bu arkadaşlarımla daha önce de görüşüyordum. Her şey çok güzeldi fakat bazıları mutluluğumuzu bozmak istedi.”
Bu arada genç şarkıcının “çocukluk arkadaşım” dediği Pelin Taşçı ile birlikte görüntülendikleri tarihten 4 gün önce tanıştıkları ortaya çıktı. 21 yaşındaki Taşçı, 23 Temmuz'da Yeni Foça'ya geldi. Armağan Uzun'un sahneye çıktığı Tea Cafe'nin açılış gecesinde hosteslik yapan genç kız, şarkıcıyı da o gece tanıdı.
Uzun'un konser arasında üzerini değiştirmek için Ti Kafe'nin karşısındaki Naz Hotel'e gittiği, ikilinin burada tanışarak birbirlerine telefonlarını verdiği öğrenildi. Aralarındaki 5 yaş fark ile Uzun'un Torbalılı, genç kızın ise Yeni Foçalı olması da Uzun'un “çocukluk arkadaşım” iddiasının doğru olmadığını ortaya koydu.
Pelin'i mekana götüren taksici: Komplo var
Pelin Taşçı'yı olayın gerçekleştiği restorana götüren taksi şöförü, aldatma olayını, mekan sahibi ile genç kızın planladığını öne sürdü. Taksici, “Mekan sahibi beni restoranın önünde 15 dakika boyunca bekletti. Armağan gelince de görüntüledi” dedi.
Mekan sahibi itiraf etti: Ben çektim
Armağan Uzun ile Pelin Taşçı'nın görüntülendiği restoranın işletmecisi Ferman Deri, Star TV'deki Orada Neler Oluyor programına bağlanarak, görüntüleri kendisinin çektiğini itiraf etti.
Olaydan haberim yok diyorsunuz, oysa görüntüleri çeken kişi sürekli adınızı telaffuz ediyor.
Nasıl söyleyeceğim, var diye.
Siz taksiciye yalan derken ben nasıl inanayım size.
Taksiciye sorun tarif etsin burayı.
Komplo var mı? Bu komplonun içinde misiniz?
Hayır yok, böyle bir çekim yapıldığı için pişmanım.
Pelin Hanım'ı tanıyor musunuz?
Hayır tanımıyorum.
Taksiciye bekleyin demişsiniz? Sonra Pelin Hanım'ı alıp gitmiş taksici. 15 dakika beklemiş.
Hayır, üçü beraber aynı arabaya bindiler ve gittiler.
“Taksime bindi” diyor ama?
Ya taksici ya da ben yalan söylüyoruz o zaman.
Armağan “Çocukluk arkadaşım” diyor.
Doğrudur, bilemiyorum. Belki kızkardeşidir. Ben de diyorum ki özür dilerim, kardeşiymiş. Tamam kabul ediyorum onları çektim, gösteren benim.
75 bin YTL'ye bu kaseti sattığınız söyleniyor?
Kesinlikle böyle bir şey yok. Espri olsun diye yaptım. Bülent Ersoy'un aldatılmasını hazmedemediğim için çektim.
Vatan