Şirketler


1980’de Londra’da kurulan BMS Group’un, Türkiye’nin de dahil olduğu bir çok ülkede ofisleri bulunuyor ve kendi ismiyle faaliyet gösteriyor. BMS son dönemlerde İngiltere’de David Roberts & Partners, İspanya’da Rasher ve BAE, Dubai’de DIFC sigorta şirketlerini satın alarak büyümesini sürdürdü.

PATRONLAR DA YÖNETİM KURULUNA TRANSFER OLDU

BMS Group’un son satın alması ise, İstanbul merkezli Oria Sigorta oldu. Oria Sigorta’nın sahipleri Cenk Erden ile Remzi Duman satın almanın ardından BMS Türkiye Yönetim Kurulu’na katılacak. Oria Sigorta faaliyetlerine BMS Group Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. ünvanıyla devam edecek.

BÜYÜME STRATEJİMİZ AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR ADIM

BMS Group CEO’su Nick Cook, "Oria’nın satın alınması, EMEA bölgesindeki büyüme stratejimiz açısından önemli bir adım. Oria’nın yetenekli ekibi, sahip olduğu değerli uzmanlık ve güçlü müşteri ilişkileriyle, Türkiye’deki yetkinliklerimizi daha da ileriye taşıyacak” dedi.

BMS Türkiye CEO’su Kerim Gürkan ise, “BMS Group olarak, sektör paydaşlarımız ve müşterilerimiz için daha fazla değer yaratacağımız heyecan verici bir döneme giriyoruz" diye konuştu.

BMS’YE KATILMAKTAN BÜYÜK HEYECAN DUYUYORUZ

Oria Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı ve sahibi Cenk Erden ise satın almayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Bu stratejik iş birliği, Oria’nın yerel pazar bilgisini BMS Group’un uluslararası gücü ve vizyonu ile bir araya getiriyor. Ortak değerlere dayanan bu doğal uyum, müşterilerimize yüksek değer sunacak çözümler geliştirme hedefimizi pekiştiriyor. BMS’e katılmaktan ve bu iddialı büyüme yolculuğuna katkı sağlamaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz."

patronlardunyasi.com