Patronlar


İnan Kıraç ile Emine Alangoya’nın gizli nikahının ardından, İpek Kıraç’ın açtığı evliliğin iptali davası bugün İstanbul Anadolu 18. Aile Mahkemesi’nde görüldü. 

VASİ ATANMASINA NEDEN OLMUŞTU

İnan Kıraç’ın Adli Tıp’ta muayenesi ve vasi atanmasına neden olan davanın duruşmasına İnan Kıraç ve İpek Kıraç’ın avukatları katıldı. Duruşmada bir önceki celse gizlilik kararı alınmıştı. 

SALONDA BİRÇOK KEZ TARTIŞMA ÇIKTI

Duruşmanın gizli yapılıp yapılmamasıyla ilgili iki tarafın avukatları arasında tartışma çıktı. Avukatların birbirlerine, “Sen burada avukatlık yapmak için bulunmuyorsun” gibi suçlamalar yapması adliyenin koridorlarından duyuldu. İnan Kıraç Vakfı’nın iki avukatının da davaya müdahil olma talebi üzerine salonda sesler tekrar yükseldi. Mahkeme başkanı, iki avukatın talebini reddetti ve avukatlar salondan çıkartıldı.

KARAR ÇIKMADI, DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme bu celsede herhangi bir karar vermeyerek duruşmayı 4 Temmuz'a erteledi.

patronlardunyasi.com