ABD'nin Georgia eyaletinin Atlanta şehrinde yer alan havalimanında Delta Havayolları’na ait bir uçağın tekeri patladı.
İKİ KİŞİ ÖLDÜ BİR KİŞİ AĞIR YARALANDI
Hartsfield–Jackson Uluslararası Havalimanı’nda gerçekleşen kazada iki kişi yaşamını yitirdi, bir kişi de ağır şekilde yaralandı.
HAVAYOLU ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA
Havayolu şirketinden yapılan açıklamada, "Delta ailesi, bu sabah Atlanta Teknik Operasyon Bakım Tesisi'nde meydana gelen olayda iki ekip üyesinin kaybı ve bir kişinin de yaralanmasından dolayı büyük üzüntü duyuyor" denildi.
Açıklamada “Bu inanılmaz zor zamanda aile üyelerimize ve meslektaşlarımıza tam desteğimizi sunduk” ifadesi yer aldı.
OLAY UÇUŞ OPERASYONLARINI ETKİLEMEDİ
Delta Havayolları, ilk müdahale ekiplerine hızlı hareket etmelerinden dolayı teşekkür etti ve patlamaya neden olan olayın araştırılması için yerel yetkililerle birlikte çalıştıklarını söyledi.
Uçağın pazar gecesi Las Vegas'tan Atlanta'ya indiği, modelinin henüz bilinmediği ifade edildi.
Olay sonrası uçuş operasyonlar etkilenmedi.
patronlardunyasi.com