Gündem


ÇUKUROVA Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne idrar yollarında daralma ve bağırsak sorunuyla Hatay’dan gelen 50 yaşındaki Y.K., Üroloji servisinde 1 ay tedavi gördü.

 İddiaya göre, Y.K.’nın yanında refakatçi olarak kalan kızı 25 yaşındaki S.K., bu sürede aralarında doktorların da bulunduğu 32 kişiyle birlikte oldu, ilişkiye girdi.

Hastanın taburcu olmasının ardından, hastanede, genç kızın bu ilişkiden hamile kaldığı söylentileri yayıldı. Hastane çalışanlarından bazıları kızın tecavüze uğradığını, bazıları ise para karşılığı ilişkiye girmiş olabileceğini de iddia etti.

 Şikayet olmamasına karşın polis soruşturma başlattı. Y.K. ve kızı S.K., iddiaların asılsız olduğunu söyledi. Kimseyle zorla veya rızayla ilişkisinin söz konusu olmadığını belirten S.K., “Ben hastaneye nasıl girdiysem, aynı çıktım. Tecavüze uğramadım, ilişkim de söz konusu değil. Kimse hakkında şikayetçi de değilim” dedi.