Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun şampiyonu Galatasaray oldu.
Sarı-kırmızılılar, 36'nci haftada evinde Kayserispor'u 3-0 yenerek ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu garantiledi. Galatasaray, ligde üst üste üçüncü, toplamda ise 25'inci şampiyonluğuna ulaştı ve 5'inci yıldızı taktı.
Galatasaray'ın şampiyonluğu, ünlü taraftarları arasında da büyük bir coşkuya neden oldu ve sosyal medyada mutluluklarını paylaştılar.
Ceylan Çapa
Ünlü işletmeci Celal Çapa ve Şebnem Çapa'nın kızları Ceylan Çapa, Galatasaray sevgisini maçı trübünden izleyerek kanıtladı. Çapa, forması ve bayrağıyla poz vermeyi ihmal etmedi.
Melis Ağazat
Sosyetik modacı Melis Ağazat da Galatasaray şampiyonluğunu kutlayanlar arasındaydı.
Mehmet Dinçerler
Gloria Jeans kahve zincirlerinin sahibi iş insanı Mehmet Dinçerler de, şmapiyonluk coşkusunu stadta kutladı.
Mine Kalpakçıoğlu
Cemiyet hayatının tanıdık simalarından Mine Kalpakçıoğlu da, "Tebrikler Galatasaray. Gerçekten çok büyük gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.
Demet Sabancı Çetindoğan
Demsa Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Demet Sabancı Çetindoğan da kutlamaları stadta takip etti.
İbrahim Büyükak
İpek Yazıcı
Berkay Şahin
Yasemin Sakallıoğlu
Devrim Özkan
patronlardunyasi.com