Patronlar


Mustafa Ali AYKOL

Galatasaray Eğitim Vakfı, 1981 yılında İnan Kıraç'ın öncülüğündeki bir grup Galatasaray Lisesi mezunu iş insanı, devlet adamı ve sanatçı tarafından Galatasaray'a sahip olduğu gerçek değeri tekrar kazandırmak hedefiyle kuruldu. 

BİNLERCE ÖĞRENCİYE BURS VERDİLER

Vakıf sayesinde okul binası yenilendi ve eğitim seviyesi de yükseldi. Galatasaray Eğitim Vakfı ayrıca, Galatasaray İlköğretim Okulu ve Galatasaray Üniversitesi'nin kuruluşunda da aktif rol oynadı. Vakıf binlerce öğrenciye burs verirken, birçok sosyal sorumluluk projesine de imza attı. 

İNAN KIRAÇ GİTTİ MUHARREM YILMAZ GELDİ

Vakfın başkanlığını kuruluşundan bu yana, 44 yıldır yürüten İnan Kıraç geçtiğimiz aylarda bu görevden kendi isteği ile istifa etti. İnan Kıraç'tan boşalan başkanlık görevi için vakıfta geçen hafta bir seçim yapıldı. Seçimlerde vakfın başkanlığına TÜSİAD başkanlarından, SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz seçildi. 

BABA PATRON DA YÖNETİMDE

Muharrem Yılmaz başkanlığındaki yeni yönetim kurulu da dikkat çekici isimlerden oluştu. Sanatçı kimliğinin yanı sıra Galatasaray Lisesi öğretmenlerinden olan Candan Erçetin ve Dr. Ayşe Baturalp yeni yönetimde başkanvekili olarak görev alırken; Yüce Auto'nun'baba patron'u Ahmet Yüce, girişimci Fatih İşbecer, akademisyen Prof. Dr. Muhammed Uludağ ve hukukçu Mehmet Helvacı gibi isimler de yönetime girdi. 

GALATASARAY EĞİTİM VAKFI'NIN YENİ YÖNETİMİ 

Muharrem Yılmaz'ın yönetim kurulu listesi şu şekilde oluştu: 

Yönetim Kurulu Üyeleri

Muharrem Yılmaz
Dr. Ayşe F. Baturalp Güren
Candan Erçetin (GSL 1982)
Prof. Dr. A. Muhammed Uludağ
Prof. Dr. Mustafa Reşat Dabak
Kaya Özgül
Ahmet Yüce
Mehmet Helvacı
Reha Yolalan
Atilla Tacir
Fatih İşbecer

Yedek Üyeler
Firuz Soyuer
Fatih Uysal
Murat Gün
Ceylin Erbak Aytekin

Denetim Kurulu Üyeleri
Vural Günal
Ergun Türkay
Serhat Onan

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri
Levent Dönmez
Eray Yazgan 
Tunca Uçer 

patronlardunyasi.com