Conra Otel'de yapılan Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması'nın (Capital 500) ödül töreni, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Ödül törenine şirketler büyük ilgi gösterdi. Yalnız En çok ihracat yapan şirketler arasında 3.ncü sırada yer alan Ford Otosan geceye hiçbir yöneticisini göndermemişti. Ödülü vermek üzere sahneye Bakan Çağlayan'la birlikte Vodafone Kurumsal İlişim Müdürü Engin Aksoy çıktı.
Sunucu Ece Vahapoğlu, "Ford Otosan törene katılmadı. Ödülü sonra kendisine takdim edilecek" diye anons etti.
Bunu duyan Çağlayan, ilginç bir tepki göstererek, "Al Engin bu ödül senin olsun" dedi.
EKONOMİ BAKANLIĞI FORD OTOSAN'A YENİ TEŞVİK VERMİŞTİ
Ekonomi Bakanlığı, Eylül ayında Ford Otosan'ın üretimini yapmakta olduğu Ford Cargo Kamyon ve Ford Transit araçlarında kullanılmak üzere yeni 6 ve 4 silindirli motor imalatı ve motor üretim kapasitesi artışı için yapacağı yatırım için 187.38 milyon liralık teşviği onaylamıştı.
Ford Otosan'dan hiç kimsenin ödül almamaya gelmemesi hoş olmadı.
Patronlardunyasi.com