Jeffrey Epstein ile ilişkileri nedeniyle yıllardır İngiliz kamuoyunun hedefinde olan ve cinsel suçlar sebebiyle gözaltına alındıktan sonra kraliyet görevlerinden uzaklaştırılan Prens Andrew, bu kez Fransa'daki lüks bir kaçamakla gündeme geldi.
İngiliz basınına göre Andrew, Dubai merkezli Suudi milyarder Mahdi Al Tajir'in misafiri olarak özel jetle Fransa'ya gidip seçkin davetlilerle hafta sonu tatili yaptı.

Prens Andrew Mountbatten-Windsor, Sandringham malikanesindeki sürgününden gizlice kaçarak, Arap bir milyarderin sağladığı lüks bir tatile çıktı.
PARTİYE ÖZEL JETLE GÖTÜRÜLDÜ
İngiliz kamuoyunda tartışma yaratan nokta ise seyahatin finansmanı oldu. Daha önce iş insanlarının özel uçaklarıyla yaptığı ücretsiz seyahatler nedeniyle "Air Miles Andy" lakabını alan Andrew'un, bu tatilde de özel jet imkanından yararlandığı belirtildi.

Andrew Mountbatten-Windsor, bu yıl 31 Ocak'ta Berkshire'deki Windsor Kalesi yakınlarında seyisiyle birlikte ata binerken görüntülendi.
SUUDİ KÖKENLİ MİLYARDER EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Kraliyet görevlerinden çekilmesine rağmen milyarder iş insanlarıyla yakın ilişkilerini sürdürdüğü belirtilen Andrew'un konakladığı çiftliğin ev sahipliğini Dubai'nin önde gelen, gayrimenkul, finans, enerji ve sanayi alanlarındaki yatırımlarıyla bilinen iş insanı Mahdi Al Tajir yaptı. Al Tajir ailesi, uzun yıllardır İngiliz elitleriyle kurduğu yakın ilişkilerle biliniyor.

Spor giyim milyarderi Muhammed A. Baker.
EPSTEIN İLE BAĞLANTILARI NEDENİYLE GÖREVLERİNDEN UZAKLAŞTIRILMIŞTI
Prens Andrew, ABD'li milyarder Jeffrey Epstein ile bağlantıları nedeniyle yıllardır kamuoyunun ve medyanın hedefinde bulunuyor. Hakkındaki cinsel istismar iddialarının ardından resmi kraliyet görevlerini bırakmak zorunda kalan Andrew, büyük ölçüde gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Buna rağmen zaman zaman lüks seyahatleri ve varlıklı iş insanlarıyla ilişkileri nedeniyle yeniden manşetlere taşınıyor.
patronlardunyasi.com