Gündem


Genel Başkan Masum Türker, İstanbul 1. bölgeden milletvekili adayı olacak. İstanbul 1. bölgede 2. sırada Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Jale Ağırbaş yer alacak.

İstanbul 2. bölge 1. sırada Genel Başkan Yardımcısı, eski Bayındırlık ve İskân Bakanı Erol Tuncer, İstanbul 3. bölgede de İstanbul Milletvekili Hasan Macit ile Genel Sayman ve İstanbul Milletvekili Hüseyin Mert yarışacak.

Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı Afyonkarahisar’dan aday gösterilecek. Eski Adalet Bakanı ve parti meclisi üyesi Hikmet Sami Türk, Örgüt Kurulu Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Tufan Bural, eski Maliye Bakanlığı Personel Genel Müdürü Arif Şimşek, eski Maliye Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Mehmet Tunca, Ankara’dan listede yer alacak. İzmir’de, eski İl Başkanı Rıfat Mutlu, parti meclisi üyesi Niyazi Emli listede bulunuyor. Denizli’de, Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, mali müşavir Meral Er ve Doç. Dr. Sadık Köyoğlu listede. Halkın Yükselişi Partisi’nden istifa eden Genel Sekreter Behzat Özel de listelerde.