Spor


G.Saray’da olağanüstü genel kurul için ‘gizli’ bir hareketllik yaşanıyor.

Geçen hafta Sarı - Kırmızılı kulübün üyelerini bilgilendirmek için amacıyla düzenlediği toplantıda “Genel kurula gidilmesi yönünde bir çalışma yok” diyen başkan Adnan Polat’ın buna karşın yine de olası bir seçim için çalışmalarda bulunduğu öğrenildi.

Kurulun gerçekleşmesi için üyelerin topladığı imzaların yeterli sayıya ulaşması halinde seçime gidilecek Sarı - Kırmızılılarda Polat da sessiz bir şekilde hazırlıklarını sürdürerek kendini bu duruma hazırlıyor.

Bu arada G.Saray 2. Başkanı Işın Çelebi “Adnan Öztürk’ün önceki günkü açıklamalarını ciddiye almıyorum. G.Saray tarihinde daha önce böylesine bir stat yapıldığını gördünüz mü?” dedi.

Öte yandan 2 gün izin alarak İngiltere’den bazı kulüplerle görüşen Neill’in dünkü idmanda sadece takımdan ayrı düz koşu yapması dikkat çekti.