Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde, Yeni Zelenda Büyükelçisi Greg David Lewis, Angola Büyükelçisi Joao Salvador Dos Santos Neto, ABD Büyükelçisi Thomas Joseph Barrack, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektuplarını sundu.
Büyükelçilik mensuplarını takdim eden büyükelçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Büyükelçisi Thomas Joseph Barrack'ı kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde, Büyükelçi Barrack, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubunu sundu. Büyükelçilik mensupları ve aile fertlerini takdim eden Büyükelçi Barrack, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Erdoğan, daha sonra Yeni Zelenda Büyükelçisi Lewis, Angola Büyükelçisi Neto ve ABD Büyükelçisi Barrack ile ayrı ayrı görüştü.
Eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın First Republic Bank’taki eski patronu ve Trump'ın yakın dostu Thomas Barrack böylece resmen görevine başlamış oldu.
Türk dostu olarak bilinen Tom Barrack, geçen yıl da Ankara’ya gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile külliyede görüşmüştü.
İLGİLİ HABERLER
patronlardunyasi.com