Borsada halk arzların sayısı gün geçtikçe artarak devam ederken son arz haberi Midyeci Ahmet'ten geldi.
Sosyal medya hesabından video paylaşan Çiçek, özellikle Uzak Doğu pazarında ciddi bir potansiyel olduğunun altını çizerek halka arz yoluyla markayı daha da büyütme hedefinde olduklarını belirtti.
“SİZİN SAYENİZDE VAR OLMAK İSTİYORUM”
Çiçek "Sizinle büyümek, sizin sayenizde var olmak istiyorum. Büyürken de size kazandırmak istiyorum. Bu yüzden borsaya girmek, halka arz etmek kararı almak üzereyim" dedi.
Halka arz konusunda henüz son kararı vermediğini dile getiren Çiçek, ayrıca videoda, biraz daha araştırma yapmak istediğini belirtti.
patronlardunyasi.com
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |