Zelenskiy'nin Erdoğan'a hakaret ettiği ortaya çıktı

Zelenskiy'nin Erdoğan'a hakaret ettiği ortaya çıktı

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin geçen yıl komedyenlik yaptığı dönemde bir şov sırasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği ortaya çıktı. Ankara ziyareti sırasında ortaya çıkan görüntülerde, Zelenskiy kendi sözlerini 'ağır siyasi espri' olarak niteliyor.

Zelenskiy'nin Erdoğan'a hakaret ettiği ortaya çıktı
16px
24px
08.08.2019 22:05
ABONE OLgoogle

Eski bir komedyen olan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin geçen sene komedyenlik yaptığı zamanlarda Türkiye’de düzenlenen bir şovda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ‘bıyıklı hamamböceği’ olarak nitelediği ortaya çıktı.

İki günlük resmi ziyaret için dün Türkiye’ye gelen Zelenskiy’nin Ankara’da Erdoğan’la görüştüğü sırada, geçen sene bir şovda kullandığı sözler sosyal medyada gündem konusu oldu. 

Ukrayna’nın en popüler komedi programı olan ‘Veçernıy Kvartal’da siyasi ve sosyal konulardaki hiciv ağırlıklı şovlarıyla öne çıkan Zelenskiy’in ‘Türk Mahallesi’ adıyla yaptıkları özel şovu ‘Haremler yaşasın’ diyerek açtığı ortaya çıktı.  Zelenskiy: Türk iş dünyasını Ukrayna'ya davet ediyorum

Zelenskiy daha sonra “Erdoğan, bıyıklı ...... Bizi hapse atacaklarını mı sanıyorsunuz? En fazla 300 kırbaç cezası keserler” diyor ve bu sözlerini ‘ağır siyasi espri’ olarak niteliyor. 

Gösteri sırasında Ukraynalı oyuncular, ‘Erdoğan’ın görev süresinin uzunluğu’ hakkında da ‘espri’ler yapıyor. (Kaynak: Sputnik)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde