Zarrab'la yasak aşk haberlerine erişim engeli isteyen Hadise'ye mahkemeden ret!

Zarrab'la yasak aşk haberlerine erişim engeli isteyen Hadise'ye mahkemeden ret!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in 11 yıllık eşi Reza Zarrab’a açtığı boşanma davası ile ilgili magazin kulislerindeki iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Zarrab'la yasak aşk haberlerine erişim engeli isteyen Hadise'ye mahkemeden ret!
16px
24px
21.04.2021 12:21
ABONE OLgoogle

Sabah Gazetesi’nden Atakan Irmak’ın haberine göre Ebru Gündeş, Reza Zarrab’ın kendisini aldattığını iddia etmesinden sonra yasak aşk yaşadığı kadınlar arasında şarkıcı Hadise’nin de olduğu öne sürülmüştü.

Bu iddia magazin gündemine damga vururken Hadise iddiaları jet hızıyla yalanlamış ve dava açacağını belirmişti. Hadise, hakkında çıkan haberlerin kaldırılması için İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne başvurdu.

MAHKEMEDEN RET KARARI

Ünlü şarkıcı çıkan haberlerin yalan olduğunu, bu nedenle erişime engellenmesini talep ederken hakimlik ise haberlerin basın özgürlüğü kapsamında olduğunu değerlendirerek talebi reddetti. Reza Zarrab, Hadise'ye 5 Milyonluk Bentley hediye etmiş!

NE OLMUŞTU?

Gündeş’in 11 yıldır evli olduğu Zarrab’a “Evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” gerekçesiyle Bodrum Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açması gündeme bomba gibi düşmüş Gündeş, Zarrab’ın başka kadınlarla ilişkisinin bulunduğunu iddia ettiği dava dilekçesinde, kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığı Hadise olduğu iddia edilmişti.

Eşinin bu ilişkilere hem kızının hem de kızının bakıcısının şahit olduğunu iddia eden Gündeş, kendisinin de aldatılma olayını farklı kaynaklardan doğrulattığını ifade etmişti..

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde