Yüzyılın en büyük kemancılarından Grammy ödüllü Rus kemancı Maksim Vengerov Cemal Reşit Rey'de sahne alacak

Yüzyılın en büyük kemancılarından Grammy ödüllü Rus kemancı Maksim Vengerov Cemal Reşit Rey'de sahne alacak

Cemal Reşit Rey Konser Salonu yeni sezon etkinlikleri kapsamında 17 Nisan'da 21. yüzyılın en büyük kemancılarından kabul edilen, Grammy ödüllü Rus kemancı Maksim Vengerov'u İstanbullularla buluşturacak.

Yüzyılın en büyük kemancılarından Grammy ödüllü Rus kemancı Maksim Vengerov Cemal Reşit Rey'de sahne alacak
16px
24px
31.03.2023 06:18
ABONE OLgoogle

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (IBB) Cemal Reşit Rey Konser Salonu (CRR) 2023-2024 konser sezonunu açmaya hazırlanıyor. Sezonun açılışı 5 Nisan Çarşamba akşamı CRR Senfoni Orkestrası'nın görkemli konseriyle gerçekleşecek.

CRR Genel Sanat Yönetmeni ve orkestra şefi Murat Cem Orhan'in yönetiminde gerçekleşecek konserde orkestra, jenerasyonunun en parlak piyanistlerinden Dmitry Shishkin'e eşlik edecek. Rachmaninoff'un 150. Doğum Yıldönümü'ne de ithafen gerçekleşecek konserde, müzik tarihinin en önemli bestecilerden biri olarak kabul edilen Rachmaninoff'un 3 numaralı konçertosu icra edilecek. CRR Konser Salonu'nda, haziran ayına kadar devam edecek yeni sezonun ilk yarısında dünyaca meshur Rus kemancı Maxim Vengerov da sahne alacak. Vengerov, 17 Nisan'da Istanbullularla buluşacak. Nisan konserlerinde ayrıca, Kenny Barron, Andreas Scholl ve Mor Karbasi gibi yine dünyaca meşhur isimler sahne alacak. Ay boyunca; klasik müzikten caza,

Türk müziğinden dünya müziğine uzanan yelpazede 24 konser gerçekleşecek. Geçtiğimiz sezon CRR'de başlayan fuaye etkinlikleri yeni dönemde de sürecek. Bu kapsamda farklı müzik türlerinde ücretsiz olarak gerçekleşen fuaye konserleri, 12 Nisan'dan itibaren, her Çarşamba, saat 17.00'de müzikseverlerle buluşmaya devam edecek. Ramazan ayı süresince başlama saati 21.00, diğer tarihler için 20.00 olarak planlanan konserlerin biletleri CRR Konser Salonu gişesinden ve Biletix ten temin edilebilir.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde