Yılın düğünü! Cem Boyner ve Bilgün Sazak’ın kızı Elif Boyner evlendi

Yılın düğünü! Cem Boyner ve Bilgün Sazak’ın kızı Elif Boyner evlendi

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner'in Bilgün Sazak ile evliliğinden olan ikiz kızlarından Elif Boyner, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu Cihan Ayger'le dün akşam Beykoz'da hayatını birleştirdi.

Yılın düğünü! Cem Boyner ve Bilgün Sazak’ın kızı Elif Boyner evlendi
16px
24px
17.02.2020 11:14
ABONE OLgoogle

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından iş insanı Cem Boyner'in ikiz kızlarından Elif Boyner, 1 yıldır birlikte olduğu Cihan Ayger ile babasının Kanlıca'daki yalısında evlendi. 

Öğle saatlerinde yapılan tören sonrası davetliler eğlence için Elif Boyner'in annesi Bilgün Sazak'ın Çubuklu'daki villasına geçti. Misafirler için düğün eğlencesine geçmek için 30 araçlık VIP shuttle'lar tahsis edildi.

 İş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katıldığı törende Elif Boyner, Özgür Masur imzalı sade bir gelinlik giyerken, Cihan Ayger Beymen marka bir smokin tercih etti.

BALAYI AYVALIK’TA

Elif Boyner ve Cihan Ayger düğünün ardından balayı için Cem Boyner'e ait Ayvalık Cunda'da bulunan 200 yıllık geçmişe sahip yazlık evine gidecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde