Yiğit Bulut, bir kez daha U dönüşü yaptı!

Yiğit Bulut, bir kez daha U dönüşü yaptı!

Programları yayından kaldıran Yiğit Bulut, bir kez daha U dönüşü yaptı!

Yiğit Bulut, bir kez daha U dönüşü yaptı!
16px
24px
14.04.2011 15:07
ABONE OLgoogle

Yaklaşık bir yıl önce tüm sponsorsuz programları yayından kaldıran Yiğit Bulut, bir kez daha U dönüşü yaptı!
Medyaradar.com'un özel haberine göre, yaklaşık bir yıl önce tüm sponsorsuz programları yayından kaldıran Yiğit Bulut bir takım baskılarla birçoğunu tekrar yayına koymak zorunda kalmıştı. Ancak dün yeni bir karar daha aldığını açıkladı.

Yiğit Bulut dün kurum içinde yaptığı açıklamada sponsorsuz tüm programları yayından kaldıracağını belirtti. Bu Airport ve Aktüalite'nin dışında kalan tüm programların yayından kaldırılması anlamına gelyor. Ancan her zaman olduğu gibi yine kimse kesin sonucu ve programların ne zamandan itibaren yayından kaldırılacağını bilemiyor.

Bulut geçen yıl da benzer bir kararla tüm programları yayından kaldırmıştı. Ancak daha sonra yönetim baskısıyla birçok program geri dönmüştü. Bulut'un aldığı bu kararda, Habertürk Tv'nin yeni RTÜK reklam uygulamasına göre reklam gelirlerinde azalma olduğu önemli bir etken olarak gösteriliyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde