Yeni Togg aracı konsept çıktı: Ne yazık ki yollarda göremeyeceğiz

Yeni Togg aracı konsept çıktı: Ne yazık ki yollarda göremeyeceğiz

Gazeteci Fatih Altaylı, TOGG'un yeni C-Sedan modeli hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeni modelin seri üretime geçmeyeceğini söyleyen Altaylı, "Çok isterim ama yollarda görmeyeceğiz" dedi.

Yeni Togg aracı konsept çıktı: Ne yazık ki yollarda göremeyeceğiz
16px
24px
07.01.2022 15:27
ABONE OLgoogle

Yerli ve milli otomobil TOGG'un C-Sedan modeli Las Vegas’taki CES (Consumer Electronics Show) fuarında tanıtıldı. 

FATİH ALTAYLI: "YENİ TOGG SERİ ÜRETİME GEÇMEYECEK"

TOGG'un C-Sedan modeli hakkında yorumlarını sürdüren Fatih Altaylı, yeni modelin seri üretilmeyeceğini söyledi.

Altaylı, "Las Vegas’a gitmeden yazdığım TOGG’un yeni sedanı hakkındaki düşüncelerime gelirsek. Gerçekten beğendim. Bu da aslında TOGG SUV gibi bir Pininfarina tasarımı. Ve çok çekici bir otomobil. Orta direği olmayan, çok şık 4 tekil koltukla şıklığın zirvesine ulaşmış bir araç.

Ancak bana göre bu otomobil seri üretime gidecek bir şey değil. Bu bir konsept. CES’e götürülme nedeni ise aslında içindeki elektroniğin tanıtımını yapmak. Bu aracı 2 yıl sonra yollarda görmeyi çok isterim ama ne yazık ki pek mümkün olmaz. Yine de güzel bir otomobil." ifadelerini kullandı.

AHLAKSIZ TARTIŞMASI

TOGG'un yeni modeli tüm dikkatleri üzerinde toplarken, Medya ombudsmanı Faruk Bildirici, sosyal medya hesabından bazı gazetecilerin TOGG'u methetsinler diye götürüldüğünü öne sürdü.

 Bildirici'nin iddialarına köşesinden yanıt veren Habertürk yazarı Gazeteci Fatih Altaylı çok kızdı. Fatih Altaylı aynı zamanda C-Sedan TOGG'un konsept bir araç olduğunu ve seri üretimin yapılmayacağını öne sürdü.

Faruk Bildirici'nin paylaşımının hemen altına "Fatih Altaylı başladı bile" yorumunu yapan kişiye sinirlenen Altaylı, şunları söyledi:

"Sevgili Faruk’un kaynaklarına sahip değilim, kimin niye götürüldüğünü bilemem ama oraya TOGG kimseyi götürmemiş, onu biliyorum. 

Konunun beni ilgilendiren tarafı ise bambaşka.

Faruk Bildirici’nin sosyal medyadaki paylaşımının altına yorum yapan bir “Ahlaksız”, “Fatih Altaylı başladı bile” demiş.

Ahlaksızın bunu demesinin nedeni dün twitter’e “TOGG’un sedanı şahane bir otomobil. Bu aracı yapan herkesi kutluyorum. Müthiş bir iş çıkarmışlar. Sorun şu ki, böyle bir araç ucuz olamaz. Bu da ucuza yerli araç bekleyenlerde hayal kırıklığı yaratır” demiş olmam.

Bir Las Vegas seyahatine sülalesini satacak bir karakterde olmalı ki, böyle bir şey yazmış.

Ama ahlaksızların bilmediği şu ki, ne Las Vegas’a davet edildim, ne Las Vegas’a gittim, ne de oradan yazdım.

Bu geziler konusunda en hassas gazeteci ve gazete yöneticisi olduğumu tüm sektör bilir.

Uzunca bir zamandır, gazeteci gezdirme gezilerine katılmıyorum.

Gazetecilerin katıldığı yemeklere bile gitmiyorum.

Çünkü ayyuka çıkan dedikoduların, dedikodu olmanın ötesine geçen rezilliklerin pis kokularının arasında olmak istemiyorum."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde