Yeldana Kaharman’ın otopsi raporunu ortaya çıkaran gazeteciye soruşturma

Yeldana Kaharman’ın otopsi raporunu ortaya çıkaran gazeteciye soruşturma

Şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren Yeldana Kaharman'ın otopsi raporlarını ortaya çıkaran gazeteci hakkında soruşturma başlatıldı.

Yeldana Kaharman’ın otopsi raporunu ortaya çıkaran gazeteciye soruşturma
16px
24px
11.05.2021 01:15
ABONE OLgoogle

Soruşturma hakkında konuşan gazeteci Baransel Ağca, "Muhtemelen yine eski bir tweeti suç unsuru yaptıkları fakat aslında gazetecilik faaliyetini cezalandırdıkları bir soruşturma" dedi.

Cumhuriyet'te yeralan habere göre gazeteci Yeldana Kaharman Elazığ'da ölü bulunmuştu. Kaharman'ın AKP Elazığ Milletvekili ve Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar tarafından öldürüldüğü öne sürülmüştü.

Geçtiğimiz günlerde bir video yayımlayan organize suç örgütü lideri Sedat Peker de bu iddiayı yeniden gündeme getirmişti. Bunun üzerine Tolga Ağar bir açıklama yapmış ve hukuki sürecin tamamlandığını söylemişti. Olaya yayın yasağı geldiğinden, Yeldana Kaharman soruşturmasının akıbeti bilinmiyordu.  Tolga Ağar'dan Sedat Peker'in Yeldana Kaharman'la ilgili iddialarına cevap

OTOPSİ RAPORLARI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Kaharman'a ait otopsi raporları, geçtiğimiz gün gazeteci Baransel Ağca tarafından Twitter'da yayımlanmıştı. Ağca'nın paylaşımlarının ardından dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Ağca, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada hakkında bir soruşturma başlatıldığını açıkladı. Başsavcılıktan Yeldana Kaharman'ın ölümüne ilişkin açıklama

"Savcılık yine hakkımda soruşturma açmış. İl dışında olduğum için bayram sonu ifadeye gideceğim" diyen Ağca, "Muhtemelen yine eski bir tweeti suç unsuru yaptıkları fakat aslında gazetecilik faaliyetini cezalandırdıkları bir soruşturma. Siz siz olun savcılarımızı göreve çağırmayın" ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde