Yazılım üreticisi Hindistan’a yerli yazılım satıyoruz.

Yazılım üreticisi Hindistan’a yerli yazılım satıyoruz.

Sanayiden teknolojiye birçok sektörde yerli ve milli yazılımlar ile atağa geçen Türkiye’de yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor

Yazılım üreticisi Hindistan’a yerli yazılım satıyoruz.
16px
24px
12.11.2021 16:34
ABONE OLgoogle

BTS Bilişim 10.yılını Ataşehir Radisson Blu Istanbul Asia’da, 10 yıl boyunca kendilerine eşlik eden müşterileri, ortakları ve sektöründe öncü isimlerin de içinde bulunduğu danışma kurulunun katılımı ile kutladı.

BTS Bilişim Genel Müdürü Nadi Tanca, müşteri deneyimi adına Timur Kabadayı, Özgür Tombuloğlu, Figen Özgel, Fatma Taman ve Lütfü Şen ile BTS Bilişim danışma kurulu üyeleri Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu, Prof. Dr. Emre Alkın, Mert Yılmaz ve Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu’nu sahnede Mine Uzun moderatörlüğünde ağırladı.

Tanca, %100 yerli ve milli bir yazılım şirketi olarak, dünyanın en önemli yazılım üreticisi olan Hindistan’a ihracat yapmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Ayrıca bir ülke için eğitim, savunma, tarım ve enerji gibi stratejik alanlardan biri olan ilaç sektörüne yönelik ürün geliştirmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Hali hazırda ISO 9001 belgelerine ek olarak ürünlerinin ISO 270001 kalite sistemleri onayı için düğmeye basıldığını ve 2022 yılının ilk aylarında sonuçlanacağını bildirdi.

10.yıllarında şirket vizyonunda çok ciddi değişiklikler yaptıklarını belirten Tanca, sektörün pek alışkın olmadığı tarzda vizyoner bir danışma kurulu kurdukları, Prof. Dr. Emre Alkin, Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu ve Mert Yılmaz’dan oluşan danışma kurulu ile BTS Bilişim olarak daha rekabetçi ve yenilikçi yazılımlar geliştirmek yolunda daha kararlı bir şekilde ilerlediklerini ifade etti.

BTS Bilişim tarafından geliştirilen ve %100 yerli ve milli bir yazılım olan QMex, GMP standardı gerekliliklerine tam uyumlu olması, süreçlerin kolay işletimi ve denetleyici otoritelerin istediği şekilde, şeffaf, ölçülebilir ve anlık raporlanabilir olması nedeniyle yerli ve yabancı birçok dünya markası sektör temsilcisi tarafından tercih edildiğini ekledi.

BTS Bilişim, etkinlik sonunda Türkiye’nin Canları Kampanyası dahilinde, partnerler, müşteriler ve danışma kurulu adına WWF’e bağışta bulundu. 10. yıl pastasının kesilmesinin ardından etkinlik son buldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde