Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut görevden alındı: İşte yerine gelen isim

Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut görevden alındı: İşte yerine gelen isim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Yatırım Ofisi Başkanlığı'na Ahmet Burak Dağlıoğlu getirildi. Atama Kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut görevden alındı: İşte yerine gelen isim
16px
24px
07.02.2020 08:59
ABONE OLgoogle

Yatırım Ofisi Başkanlığına ilişkin Atama Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. "Yatırım Ofisi Başkanı Salim Arda ERMUT Görevden Alınmış ve Bu Suretle Boşalan Yatırım Ofisi Başkanlığına Ahmet Burak DAĞLIOĞLU’nun Atanması Hakkında Karar (Karar: 2020/59), 7 Şubat 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı."

Buna göre, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2,3 ve 4’üncü maddeleri gereğince Yatırım Ofisi Başkanı Salim Arda Ermut görevden alındı ve bu suretle boşalan Yatırım Ofisi Başkanlığına Ahmet Burak Dağlıoğlu atandı.

Sayıştay! Yatırım Ajansı Başkanı Arda Ermut yatırımı kendine yaptı

Ahmet Burak Dağlıoğlu kimdir?

Dağlıoğlu, Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu. Geçmişte Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği genel sekreterliği de yapan Dağlıoğlu aynı zamanda Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi mezunu.

IE Business School’da Global Master in Finance ve Bahçeşehir Üniversitesi Strategic Marketing and Brand Management alanlarında çift mastır yapan Dağlıoğlu Yatırım Ajansı’nda Newyork’ta görev yaptı.

Başbakanlık’ta geçmişte Yatırım Ajansı Başkan Yardımcılığı’nda bulunan Dağlıoğlu, yine aynı kurumda Kamu-Özel Sektör İş Birliği Daire Başkanliğı görevini de ifa etti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde