Yasemin Uras'ın suç duyurusunda bulunmadığı ortaya çıktı!

Yasemin Uras'ın suç duyurusunda bulunmadığı ortaya çıktı!

İş insanı Sezgin Baran Korkmaz’ın, babası merhum Atilla Uras’a ait Bodrum Paramount Otel’e çökmekle suçlayan Victoria Yasemin Uras’ın söylediklerinin tamamının yalan olduğu ortaya çıktı.

Yasemin Uras'ın suç duyurusunda bulunmadığı ortaya çıktı!
16px
24px
18.10.2021 14:06
ABONE OLgoogle

Sezgin Baran Korkmaz’ın, oteline çöktüğünü, bu yüzden Sezgin Baran Korkmaz hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açık bir şekilde televizyon kanallarında söyleyen Victoria Yasemin Uras’ın Sezgin Baran Korkmaz ve SBK Holding hakkında herhangi bir suç duyurusunda bulunmadığı ortaya çıktı.

Ayrıca ne kendisinin ne de babası Atilla Uras’ın Sezgin Baran Korkmaz ile herhangi bir tanışıklığının olmadığı ve herhangi bir ticari ilişkilerinin de bulunmadığı ortaya çıktı.

Yasemin Uras, son olarak 7 Ekim tarihinde evinin önünde korkutmak amacıyla 3 el ateş edildiğini açıklamış ve Sezgin Baran Korkmaz'ı hedef göstermişti.

Sezgin Baran Korkmaz'ın avukatları adliyede yaptıkları inceleme sonucunda böyle bir suç duyurusunun da olmadığı ortaya çıktı.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde