Yasemin Özilhan'ın çantaya verdiği parayla 6 aile bir ay geçinir

Yasemin Özilhan'ın çantaya verdiği parayla 6 aile bir ay geçinir

Bir döneme damga vuran "Doktorlar" dizisiyle hafızalara kazınan Yasemin Özilhan, iş insanı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuk kariyerine nokta koydu.

Yasemin Özilhan'ın çantaya verdiği parayla 6 aile bir ay geçinir
16px
24px
25.01.2023 08:11
ABONE OLgoogle

İki çocuk annesi Yasemin Özilhan, şimdilerde sosyal medyada fenomeni olarak çok seviliyor, her paylaşımıyla ilgi odağı oluyor. 1,5 milyon takipçisine farklı tarzı ile hitap eden sosyetik güzel, son olarak kombinine yaptığı harcama ile gündeme geldi. Yasemin Özilhan'ın özellikle çantasına verdiği miktar dudak uçuklattı.

Sosyetik güzel Yasemin Özilhan, sosyal medyada ilgiyle takip edilen isimler arasında yer alıyor. Her paylaşımı ilgi odağı olan güzel oyuncu, özellikle arkasında birçok hayran kitlesi oluşturan bir moda ikonu olarak görülüyor.

Yasemin Özilhan geçen günlerde doğum gününü kutlamak için rotasını Fas'a çevirdi. Rabat ve Marakeş'in adeta altını üstüne getirdi.

Rengarenk caddeler bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmeyen Özilhan, "Fas kalbimi çaldı" ifadelerini kullandı.

Elbiseli kombini ise en çok konuşulan paylaşımlarından biri oldu. Üzerindekilerin fiyatlarını duyanlar oldukça şaşırdı.

38 yaşına basan sosyetik güzelin üzerindekilerin fiyatı ise şöyle: Elbisenin fiyatı 893 dolar (16 bin 800 TL). Gözlük 165 Euro (3374 TL).

Yasemin Özilhan'ın bu kombininde en dikkat çeken detay ise çantası oldu.

Yasemin Özilhan'ın bu çantasının fiyatı ise 48 bin 950 TL

"GEÇMİŞİMDEN BESLENİYORUM"

Özilhan, "Geçmişimden besleniyorum. Yakışmayanı giymek konusunda ısrarcı olmam" ifadelerini kullanmıştı.

2001 yılında İzzet Özilhan ile hayatını birleştiren Yasemin Özilhan, bu evlilikle birlikte oyunculuk kariyerini sonlandırmıştı. Mutlu bir evliliği olan çift, geçtiğimiz günlerde evliliklerinde yaşadıkları krizle magazin gündemine gelmişti.

Özilhan'ın eşiyle olan fotoğraflarını sosyal medyadan silmesi ve İzzet Özilhan'ın da Instagram hesabını kapatması ayrılık iddialarını getirmişti. Ancak Yasemin Özilhan iddialara fotoğraflı yanıt vermişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde