Yasak dinlemediler! Regnum Carya'da Murat Dalkılıç konseri

Yasak dinlemediler! Regnum Carya'da Murat Dalkılıç konseri

Antalya Regnum Carya Otel’de koronavirüs tedbirlerini hiçe sayan görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

Yasak dinlemediler! Regnum Carya'da Murat Dalkılıç konseri
16px
24px
14.02.2021 21:41
ABONE OLgoogle

Konuyu gündemine alan İzzet Çapa ise skandal görüntüyü paylaşarak “Hani her yerde canlı mu?zik yasak ya. Burası Regnum Carya. C?ok ag?ır konus?urum var ya. Yazıklar olsun.” notunu düştü.

Sosyal medyada birçok kişi sosyal mesafe ve maske kuralına uyulmadan yapılan konseri kınadı. Bazı kullanıcılar ise küçük işletmelerin aylardır para kazanamadığını, Regnum Carya gibi büyük otellerin ise koronavirüs kurallarına uymadan etkinlik düzenlemesine isyan etti.

Tüm bunlar yaşanırken konserde sahne alan kişi ise merak konusu oldu. Tepki çeken konseri veren sanatçının Murat Dalkılıç olduğu ortaya çıktı.

Ancak Murat Dalkılıç’ın o gün otelde konser vereceği ile ilgili ne kendisinin ne de otelin resmi sosyal medya hesaplarının paylaşım yapmaması dikkat çekti.

Görüntüleri Twitter'dan paylaşan CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Antalya'da 5 yıldızlı bir otelden bugün çekilen görüntüler. Küçük esnaf kan ağlıyor, insanlar aylardır kısıtlamalardan dolayı evine ekmek götüremiyor. Ama söz konusu zenginler olunca konser de, dip dibe maskesiz eğlence de serbest! Virüs buraya uğramıyor herhalde!''

DALKILIÇ PAYLAŞTI

Ancak Murat Dalkılıç, dün kendi sosyal medya hesabından otelin konumunu etiketleyerek havuza atladığı görüntüyü paylaşmıştı. Ünlü popçu, bu poz ile yakayı ele verdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde