Yalıkavak Marina'dan Mehmet Ağar açıklaması: Görevi sona erdi

Yalıkavak Marina'dan Mehmet Ağar açıklaması: Görevi sona erdi

Bodrum'daki Yalıkavak Marina’nın yönetim kurulu başkanlığını yapan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın İstanbul’daki evinde dinlendiği ortaya çıktı

Yalıkavak Marina'dan Mehmet Ağar açıklaması: Görevi sona erdi
16px
24px
28.05.2021 17:18
ABONE OLgoogle

Marinadan yapılan açıklamada, "Mehmet Ağar'ın şirketimizdeki görevinin sona erdiği bilgisini kamuoyuyla paylaşırız" denildi.

Marinadan yapılan yazılı açıklamada, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ağar’ın 17 Mayıs itibariyle görevinden ayrılma isteğini yazılı olarak bildirdiği ve Ağar’ın sağlık sorunları nedeniyle gerekli işlemlerin yapılmasının ertelendiği kaydedildi. Mehmet Ağar, Yalıkavak Marina'dan kovuldu mu, ayrıldı mı?

Açıklamada “Bu vesileyle Mehmet Ağar’ın şirketimizdeki görevinin sona erdiği bilgisini kamuoyuyla paylaşır, bu zamana kadar verdiği katkı ve hizmetler için kendisine teşekkür ederiz” denildi. Mehmet Ağar, Yalıkavak Marina'dan istifa edecek mi?

SÜLEYMAN SOYLU ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddiaları sonrası bir TV kanalındaki programa katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmet Ağar’a çağrıda bulunarak “Sayın Ağar’ın marinada görev alması doğru mu? 48 saat içinde ben olsam ayrılırım. İçişleri Bakanı olarak söylüyorum” demişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde