Varank'dan Çanakkale Belediye Başkanı'na: Şu alçaklığa bakar mısınız...

Varank'dan Çanakkale Belediye Başkanı'na: Şu alçaklığa bakar mısınız...

Bakan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın açıklamalarına sert tepki gösterdi

Varank'dan Çanakkale Belediye Başkanı'na: Şu alçaklığa bakar mısınız...
16px
24px
09.03.2020 15:54
ABONE OLgoogle

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "İdlib'de ne işimiz var diyenlere aldanmayın. Türkiye bu mücadeleyi Suriye'de vermezse yarın sınırlarımızın içerisinde çok daha büyük bedeller ödemek zorunda kalacak. Bodrum'un güvenliği aslında İdlib'den başlar. Çankaya'nın güvenliği aslında Afrin'den başlar" diye konuştu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, sosyal medyadan paylaştığı video ile İdlib'in önemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

?ref_src=twsrc%5Etfw">March 9, 2020

Varank, "İdlib'de ne işimiz var diyenlere aldanmayın. Türkiye bu mücadeleyi Suriye'de vermezse yarın sınırlarımızın içerisinde çok daha büyük bedeller ödemek zorunda kalacak. Bodrum'un güvenliği aslında İdlib’den başlar. Çankaya’nın güvenliği aslında Afrin'den başlar. Ülkemiz içinde maalesef, vicdandan akıldan, fikirden yoksun bazı seslerle de mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Daha dün haberlerde görmüşsünüzdür. CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı çıktı alçakça, edepsizce sınırlarımızı koruyan Mehmetçiği terör destekçisi olmakla suçladı. 'Rusya ve Esed Suriye'de terör örgütlerine karşı mücadele ettiği için bizi de vuruyorlar' dedi" ifadelerini kullandı.

?'Sen Lazkiye'nin Belediye Başkanı mısın?'

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın açıklamalarını eleştiren Varank, sözlerine şöyle devam etti:

"Sen Lazkiye'nin Belediye Başkanı mısın? Çanakkale'nin Belediye Başkanı mısın? Şu hadsizliğe, şu alçaklığa bakar mısınız. Bizim orada canımız yanmış, evlatlarımız şehit düşmüş, gazilerimiz olmuş ama bu utanmaz çıkacak diyecek ki 'Türk askeri teröristlerle birlikteydi.' Genel başkanları çıkacak diyecek ki, 'Bizim orada ne işimiz var.' Sonra da ayrıştırıcı olan AK Parti olacak, kutuplaştırıcı dil kullanan Recep Tayyip Erdoğan olacak öyle mi, yazıklar olsun diyorum. Batılı ağababalarınıza, Türkiye düşmanlarına yaranmak için attığınız bu taklalara da yazıklar olsun, şehitlerimize ihanet eden bu zihniyetinize de yazıklar olsun. Atatürkçüyüm, Cumhuriyetçiyim deyip de koltuğunu kaybetmemek için sana ses çıkarmayan o partinin yöneticilerine de yazıklar olsun."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde