Uyuşturucu rezaleti Şeyma Subaşı'na pahalıya patladı!

Uyuşturucu rezaleti Şeyma Subaşı'na pahalıya patladı!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı sevgilisiyle uyuşturucu kullanırken çekilmiş videosu ortalığı karıştırdı. Görüntülerin ardından Şeyma’ya ilk darbe anlaşma yaptığı şirketten geldi

Uyuşturucu rezaleti Şeyma Subaşı'na pahalıya patladı!
16px
24px
19.09.2022 07:33
ABONE OLgoogle

Bir spor giyim markası, Şeyma'nın kreatif direktör ve marka yüzü olarak imza attığı koleksiyonunun tanıtımını yapacaktı. Ancak marka, o görüntüler sonrası partiyi iptal etti. Markanın, skandallar prensesiyle yollarını ayıracağı iddia ediliyor.

Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Şeyma Subaşı'nı kaleme aldı. İşte o yazı…

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisiyle uyuşturucu kullanırken çekilmiş videosu ortalığı karıştırdı. Skandalın ardından Şeyma'ya ilk darbe anlaşma yaptığı şirketten geldi! Subaşı'nın marka yüzü olduğu spor şirketi, tanıtım partisini iptal ettiğini açıkladı

Bugünlerde, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile uyuşturucu kullanırken çekilmiş görüntüleriyle gündemde olan Şeyma Subaşı, kendisiyle birlikte bir markayı da yaktı!

Marka, aynı zamanda reklam yüzü olan Şeyma ile birlikte mağazasında tanıtım partisi verecekti. Ancak o görüntülerden sonra parti iptal oldu.

Subaşı'nın, katıldığı bir partide uyuşturucu kullanırken çekilmiş videosu ortaya çıktı.

 

 

 

Markadan, "Bugün gerçekleştireceğimiz tanıtım etkinliğini ileri bir tarihte gerçekleştirmek üzere erteleme kararı aldığımızı üzülerek belirtmek isteriz.

Yeni davetle ilgili detayları en kısa sürede paylaşacağız" diye bir mail geldi.

Sanırım marka, Şeyma'yı devre dışı bırakıp başka bir şekilde tanıtım yapmaya çalışacak.

Şeyma, daha önce de yeme-içme ve moda sektörlerinde girişimlerde bulunmuş ve başarısız olmuştu.

Bu kez daha başarılı olup olmayacağı belli olmadan işi sona ermiş oldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde