Ünlü pizza zincirinden skandal görüntüler

Ünlü pizza zincirinden skandal görüntüler

Şubenin arka tarafına çıkarılan ve üzerlerinde müşterilerin yemek yediği pizza tahtaları yerlere atıldı ve burada yıkandı...

Ünlü pizza zincirinden skandal görüntüler
16px
24px
19.09.2022 08:54
ABONE OLgoogle

Ülke çapınca yaklaşık 600 şubesi bulunan Dominos'un bir şubesinde çekilen görüntüler tartışma yarattı.

Şubenin arka tarafına çıkarılan ve üzerlerinde müşterilerin yemek yediği pizza tahtaları yerlere atıldı. Bir şube çalışanı terlikleriyle yerlere atılan tahta tabakları, tazyikli suyla yıkadı.

Aykırı'nın ulaştığı görüntülerin hangi şubede çekildiği tespit edilemedi. Görüntülerdeki kişinin firmanın resmi personel kıyafetlerini giydiği görülürken yıkanan tahta tabaklar bir süre sonra tekrar içeriye götürüldü.

BÖYLE BİR YÖNTEM YOK

Konuyla ilgili olarak Aykırı'nın ulaştığı butik bir pizzat işletmecisi Emin O. görüntülerle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Böyle bir yöntemin olamayacağını bildiren Emin O. pizza tahtalarının özel olarak buharlı makinelerde yıkandığını ve sıklıkla yenilediklerini vurguladı.

Görüntülerin kabul edilemez olduğunu vurgulan pizza işletmecisi Emin O. "Türkiye'nin önde gelen bir pizza şubesinde bu görüntüyü görmemiz, birçok açıdan gıdadaki denetimsizliğin hangi noktalara ulaştığını gözler önüne seriyor" ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde