Ünlü oyuncunun eşi 200 milyon TL dolandırdı, yurt dışına kaçarken yakalandı

Ünlü oyuncunun eşi 200 milyon TL dolandırdı, yurt dışına kaçarken yakalandı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Gökçe karakteriyle ünlenen, şimdilerde Show TV'de yayınlanan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dizisinde hayat verdiği Gizem rolüyle ekranlarda olan 24 yaşındaki oyuncu Berfin Aktaş'ın eşi Serdar Sertçelik dolandırıcılık iddiasıyla tutuklandı.

Ünlü oyuncunun eşi 200 milyon TL dolandırdı, yurt dışına kaçarken yakalandı
16px
24px
05.09.2022 13:47
ABONE OLgoogle

Serdar Sertçelik, sahte kimlikle yurt dışına kaçmaya çalışırken Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yakalanarak cezaevine gönderildi.

Show TV'nin yeni sezon dizisi 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de canlandırdığı Gizem karakteriyle izleyici karşısına çıkan genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş'ın eşi Serdar Sertçelik, sahte kimlikle yurt dışına kaçmaya çalışırken Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yakalanarak cezaevine gönderildi.

Serdar Sertçelik'in iş çevresini 200 milyon TL dolandırdığı ortaya çıktı.

SABIKASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Nilsu Berfin Aktaş'ın geçen yıl sessiz sedasız evlendiği eşi Serdar Sertçelik, Ümraniye Cezaevi'ne gönderildi. Sertçelik'in daha önce de dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından sabıkası bulunduğu öğrenildi.

Genç oyuncu, Ankara’da yaşayan Serdar Sertçelik ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz aylarda Formsante dergisine röportaj veren Nilsu Berfin Aktaş, Serdar Sertçelik ile evlenmesiyle ilgili şunları söylemişti: “İstanbul-Ankara hattı, benim için mutluluğa giden yol demek. Gidişi de güzel, dönüşü de. Bir ucunda işim, diğer ucunda eşim var çünkü. Serdar ile zaten birlikte yaşıyorduk. Bir sabah uyanınca ‘Neden evlenmiyoruz ki?’ dedik ve o hafta nikah masasına oturduk. Bir anda oldu her şey. Şimdi tarifsiz duygular içindeyim; mutluyum, iyiyim, heyecanlıyım.”

NİLSU BERFİN AKTAŞ HAKKINDA

Nilsu Berfin Aktaş, 1998 yılında Ankara’da doğmuştur. Kariyer hayatına rol aldığı reklam filmleriyle adım atan Aktaş, ‘’Kuzey Yıldızı İlk Aşk’’ projesinde Gökçe karakterine hayat verdi. 2021 yılında Benim Hayatım dizisinde yer alan Nilsu Berfin Aktaş, şimdilerde yeni dizi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Gizem'i olarak izleyiciyle buluşuyor.

Kaynak: Superhaber.TV

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde