Ünlü oyuncu "Kayak davası"nda hakim karşısında

Ünlü oyuncu "Kayak davası"nda hakim karşısında

Amerikalı ünlü oyuncu ve iş insanı Gwyneth Paltrow, 2016 yılında bir kayak merkezinde karıştığı kaza gerekçesiyle yeniden hakim karşısına çıktı. Şikayetçi olan göz doktoru Sanderson, Paltrow'un kendisine bilerek çarptığını ve kaçtığını iddia ediyor.

Ünlü oyuncu "Kayak davası"nda hakim karşısında
16px
24px
21.03.2023 22:48
ABONE OLgoogle

7 yıl önce bir kayak pistinde, bir göz sağlığı uzmanına ‘çarparak kaçtığı’ gerekçesiyle dava edilen ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow ve 76 yaşındaki göz doktoru Terry Sanderson, bugün mahkemeye çıktı.

Tarafların avukatları da mahkeme salonunda hazır bulundu. Sekiz gün sürmesi beklenen duruşmada kazanın nasıl gerçekleştiği, taraflardan hangisinin yokuş aşağı kaydığı ve hangi pozisyonda çarpıştıkları ele alınacak. Utah eyaleti yasasına göre yokuş aşağı hareket eden bir kayakçı öncelikli geçiş hakkına sahip.

2019 yılında görülen davada doktor Sanderson, Paltrow’un "kendisine çarparak kaçtığını" iddia ederken ünlü oyuncu Paltrow, "Sanderson’ın kendisine arkadan sarıldığını ve kendisiyle birlikte onu da karın içine çektiğini" öne sürmüştü.

Sanderson, davanın başlangıcında ünlü oyuncudan 3.1 milyon dolar talep etse de bugün görülen davada, sadece 300 bin dolar tazminat istendiği belirtildi.

Duruşma önümüzdeki günlerde de devam edecek

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde