Ünlü oyuncu Fatma Girik'den satılık villa: İşte fiyatı

Ünlü oyuncu Fatma Girik'den satılık villa: İşte fiyatı

Son dönemde yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Yeşilçam'ın usta sanatçılarından Fatma Girik, bir süredir Bodrum'daki evini satmak için uğraşıyor

Ünlü oyuncu Fatma Girik'den satılık villa: İşte fiyatı
16px
24px
02.08.2021 20:03
ABONE OLgoogle

20 yıldır Bodrum'da yaşayan Fatma Girik, evine alıcı bulamadığı için İstanbul'a dönüş biletini erteledi. Münevver Girik ve kız kardeşi Müyesser Girik ile birlikte yaşadığı villayı acil olarak satmak isteyen Fatma Girik yakın çevresine "Evimi satmadan İstanbul'a dönemem" dediği öğrenildi. 20 yıl yaşadığı villayı 40 milyon TL'ye satışa çıkardı!

İki yıl önce 4 kez düşerek kalçasını kıran ve bir kez beyin ameliyatı geçirdikten sonra sağlık açısından zor günler yaşadığı için İstanbul'a gelmek isteyen Girik, evini satamadığı için dönüş tarihini ertelemek zorunda kalıyor.

Akşam gazetesinin haberine göre; 96 yaşındaki annesi Münevver Girik ve kız kardeşi Müyesser Girik ile birlikte yaşadığı villayı acil olarak satmak isteyen sanatçının yakın çevresine "Evimi satmadan İstanbul'a dönemem dediği öğrenildi.

Bodrum'daki lüks villasını 40 milyon liraya satışa çıkaran Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, beklediği alıcıyı bir türlü bulamadı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Torba Mahallesi'nde sinema yönetmeni rahmetli eşi Memduh Ün ile birlikte yaklaşık 20 yıl yaşadığı villayı elden çıkaran sanatçı, 40 milyon TL'den alıcı aradığı evini satmayı dört gözle bekliyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde