Ünlü mimar, Maça Kızı'na 60 Bin TL borç taktı, telefonlara çıkmıyor!

Ünlü mimar, Maça Kızı'na 60 Bin TL borç taktı, telefonlara çıkmıyor!

Son yıllarda kazık fiyatlarıyla gündemden düşmeyen Bodrum'daki Maça Kızı, pandemi olmasına rağmen 2020 yazında da dolup taştı.

Ünlü mimar, Maça Kızı'na 60 Bin TL borç taktı, telefonlara çıkmıyor!
16px
24px
04.10.2020 20:49
ABONE OLgoogle

Bu sezonda sekiz kişilik bir grubun ödediği 112 bin TL'lik hesapla gündem olan mekan, hatırlı müşterileri için de geleneğini bozmadı. 

Maça Kızı'nın yetkilileri, yakından tanıdığımız bazı ünlü isimlerin hesabını veresiye defterine yazdı. Geçtiğimiz yılki tecrübelerinden akıllanmayan mekan yetkililerinin bu yılki alacağı da 300 bin TL'yi buldu.

Veresiye yazdıran müşterileri tek tek arayan yetkililer, birçok isme ulaştı. Aralarında çok ünlü sosyal medya fenomenlerinin de olduğu müşteriler, "Yakında borcumu ödeyeceğim" dedi. Ancak magazin ve sosyete dünyasının yakından tanıdığı çok ünlü bir mimar, hiçbir telefona çıkmadı.

Bunun üzerine Maça Kızı'nın yetkilileri, çareyi ünlü mimarın yine kendisi gibi çok yakından tanıdığımız eşine ulaştı. Yetkililer, "Eşim parayı ödemezse ben size hesabımızı kapayacağımızın garantisini veriyorum" sözüyle rahat bir nefes aldı.

En son Eylül ortasında mekana iki sosyetik işadamıyla gidip "Hesap benden" diyerek hava atan bu sosyetik mimarın veresiye defterindeki hesabının da yaklaşık 60 bin TL olduğu konuşuluyor.

Kara Kedi / Takvim 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde