Ünlü isim patronuyla aşk yaşıyor!

Ünlü isim patronuyla aşk yaşıyor!

Cem Aydın da sonunda aşk orucunu bozdu; hem de patronuyla!

Ünlü isim patronuyla aşk yaşıyor!
16px
24px
06.01.2021 04:52
ABONE OLgoogle

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt, “Patronuyla aşk yaşıyor!” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Cankurt yazısında medya dünyasında yaşanan aşkları aktardı.

Bülent Cankurt, yayın hayatına yeni başlayan GAIN isimli dijital medya platformunun sahibi Gözde Akpınar’ın aynı platformun genel müdürü Cem Aydın ile aşk yaşadığını belirtti.

“CEM AYDIN DA SONUNDA AŞK ORUCUNU BOZDU; HEM DE PATRONUYLA”

Bülent Cankurt’un yazısı şöyle:

“2013'te sürpriz bir aşka, beş ay sonra da nikah defterine imza atan Derin Mermerci ile Cem Aydın'ın evliliği yasak aşka kurban gitmiş, Aralık 2019'da tek celsede boşanmışlardı.

Derin Hanım'ın, uğuruna evliliğini bitirdiği Murat Aslan'la ilişkisi mutlu-mesut devam ederken, Cem Aydın cephesinden gönül ilişkisi anlamında ses seda çıkmıyordu! Öğrendim ki, Cem Aydın da sonunda aşk orucunu bozdu; hem de patronuyla! Evet, yanlış okumadınız… Cem Aydın, genel müdür koltuğuna oturduğu yeni dijital platformun patronu Gözde Akpınar ile aşk yaşıyor.

Önceki yıl Filli Boya'yı Japonlara satan Gözde Akpınar, dijital bir platform kurmuş ve başına da Cem Aydın'ı getirmişti. Zaten ne olduysa bundan sonra olmuş. Dijital platformun kuruluşu için yaklaşık bir yıl önce toplantılara başlayan Gözde Akpınar ile Cem Aydın arasındaki patron çalışan ilişkisi, iki ay önce aşk ilişkisine dönüşmüş. Çiçeği burnunda aşıklar bakalım ilişkilerini ifşa edecek mi, yoksa gizli saklı yaşamayı mı tercih edecek; bekleyip göreceğiz.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde