Ünlü iş insanının oğlu 'Yanlışlıkla' öldürüldü!

Ünlü iş insanının oğlu 'Yanlışlıkla' öldürüldü!

Dünyaca ünlü şarap ithalatı yapan bir firmanın sahiplerinin 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde öldürüldü. Olayın ardından gözaltına alınan şüpheli Akın K., “Akrabalarımın kavga ettiği kişilere benzettim. Yanlışlıkla öldürdüm” dedi.

Ünlü iş insanının oğlu 'Yanlışlıkla' öldürüldü!
16px
24px
07.01.2020 21:00
ABONE OLgoogle

Ünlü şarapları ithal eden bir firmanın sahibi olan Figen Mays ile Randolp W. Mays çiftinin iki oğlu arasında dün gece kavga yaşandı.

Yaşanan kavganın ardından darp edilen Emre Tyler Mays, ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Emre Tyler Mays isimli genç sedyeyle indirildiği sırada Akın K. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

“HUSUMETLİLERİMİZ ZANNETTİM” DEDİ

Olayın ardından kısa sürede yakalanan Akın K. sorguya alındı. Yapılan sorgulamalarda, Akın K.'nın Emre Tyler Mays isimli genci husumetli oldukları kişilere benzettiği ve yanlışlıkla öldürdüğü ortaya çıktı.

İfadesinde Emre Tyler Mays'ı tanımadığını belirten Akın K., “Akrabalarım kavga etmişti. Ben hastaneye geldim. Yaralı gelen genci akrabalarımla kavga edenlerden zannettim ve olayı gerçekleştirdim” dedi.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından kasten yaralama ve görevi yaptırmamak için direnmekten suç kaydı olan Akın K. tutuklandı.

Tugay Saday/Sözcü

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde