Ünlü iş insanı Ceyda Erem'in sosyal medya hesapları hacklendi!

Ünlü iş insanı Ceyda Erem'in sosyal medya hesapları hacklendi!

Dolandırıcılar, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem'in twitter ve instagram hesaplarını ele geçirdi.

Ünlü iş insanı Ceyda Erem'in sosyal medya hesapları hacklendi!
16px
24px
28.02.2022 07:51
ABONE OLgoogle

Son zamanlarda CNR markası ve grup şirketleri hakkında iflasa dair haberlerle gündeme gelen CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem'in sosyal medya hesabı hacklendi. 

Dolandırıcılar, Ceyda Erem'in hesabından "Arkadaşlar Samet bey sayesinde 4900 TL yatırım ile 93 Bin TL kazanç elde ettim.Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa Samet beyin telefon numarasını bırakıyorum benim ismimi söylerseniz yardımcı olacaktır. ismimi söylerseniz yardımcı olacaktır." diyor. 

MİLYARDERLER DE HACKLENMİŞTİ

ABD eski Başkanı Barack Obama, Tesla'nın kurucusu Elon Musk, Microsoft'un kurucusu Bill Gates, Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, Amerikalı iş insanı Warren Buffett, ünlü şarkıcı Kanye West, ABD'li politakacı ve iş insanı Michael Bloomberg, Apple ve Uber'in Twitter hesabından Bitcoin dağıtımı yaptıklarına dair mesaj paylaştı.

Mesajda "Adresime gönderilen tüm Bitcoin ödemelerini iki katına çıkarıyorum. Bin dolar gönderiyorsun ve 2 bin dolar geri gönderiyorum" ifadeleri yer alıyordu.

 

TWITTER CEO'SU DA HACK'LENMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey'in resmi Twitter hesabı hack'lenmiş, mikro blog platformu hesabı geri aldıktan sonra bu olaya neden olan sorunun çözüldüğünü duyurmuştu.

 CEYDA EREM'İN TWİTTER HESABI GÖRÜNTÜSÜ

CEYDA EREM'İN İNSTAGRAM HESABI GÖRÜNTÜSÜ

Sakın yazılanlara inanarak bu kişilere para göndermeyin.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde