Ünlü iş insanı Adnan Çebi eşinden boşandı!

Ünlü iş insanı Adnan Çebi eşinden boşandı!

Mövenpick ve Le Meridien Etiler'in sahibi ünlü iş insanı Adnan Çebi ile 8 yıllık eşi, başarılı televizyoncu Aslıgül Atasagun Çebi'nin de boşananlar kervanına katıldı.

Ünlü iş insanı Adnan Çebi eşinden boşandı!
16px
24px
22.09.2022 05:29
ABONE OLgoogle

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un yazısından alıntı

Yedi yıllık flörtün ardından 2012'de Paris'teki Türk Konsolosluğu'nda evlenen işadamı Adnan Çebi ile başarılı televizyoncu Aslıgül Atasagun'un iki yıl önce boşanmak için mahkemeye başvurduklarını ilk bu köşede okumuştunuz.  Adnan Çebi'yle Aslıgül Atasagun Çebi boşanıyor

Adnan Çebi, eşi Aslıgül Atasagun'a, 'geçimsiz, kaprisli ve taleplerinin sınırı olmadığı' iddiasıyla boşanma davası açmıştı.

Aslıgül Hanım da, kendisinin ilgisiz ve yalnız bırakıldığını öne sürerek 800 milyon lira tazminat ve 250 bin lira da yoksulluk nafakası talep etmişti. Ancak o dönem evlerini de ayıran çiftin geçen bu süreçte ne barıştığını ne de boşandığını duymuştum.

Tazminat konusunda anlaşamadıkları için sürecin bu kadar uzadığı konuşuluyordu. Detayları öğrenemedim ama galiba sonunda boşanmayı başarmışlar!

Çünkü Aslıgül Hanım, daha birkaç gün öncesine kadar kullandığı eşinin soyadını Instagram hebasından sildi. Benim gibi herkes bunu boşanmaya yordu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde