Ünlü iş adamının hapsi isteniyor!

Ünlü iş adamının hapsi isteniyor!

Cemiyet dünyasının ünlü isimlerinden Seçil Sırmacı ile eski eşi Hakan Karabiber’in arasında sular durulmuyor.

Ünlü iş adamının hapsi isteniyor!
16px
24px
27.10.2022 08:14
ABONE OLgoogle

Hakan Karabiber, Seçil Sırmacı’ya hakaret ettiği gerekçesiyle yeniden davalık oldu. Eski eşinin haysiyetine yönelik sinkaflı sözler içeren mesajlar gönderdiğini ileri süren Sırmacı, mesajları savcılığa delil olarak sundu.

Sabah'tan Dilek Yaman demir'in haberine göre cemiyet dünyasının ünlü isimlerinden Seçil Sırmacı'nın başı, eski eşi Hakan Karabiber ile dertte! İşadamı, Sırmacı'ya hakaret ettiği gerekçesiyle yeniden davalık oldu.

Eski eşinin haysiyetine yönelik sinkaflı sözler içeren mesajlar gönderdiğini ileri süren Sırmacı, mesajları savcılığa delil olarak sundu.

UZLAŞMAK İSTEMEDİ

Savcılık tarafından Karabiber hakkında soruşturma başlatıldı.Karabiber, mesajları bir anlık öfke ile atmış olabileceğini belirterek uzlaşmak istediğini kaydetti.

Ancak Sırmacı, kendisine atılan mesajları affetmedi. Savcılık işadamı hakkında hakaret suçundan 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde