Ünlü iş adamına eşinden 15 milyon dolarlık şantaj!

Ünlü iş adamına eşinden 15 milyon dolarlık şantaj!

Yapı Merkezi Gayrimenkul Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve eski milletvekili Ersin Arıoğlu'nun kendisi gibi yüksek mühendis olan oğlu Erdem Arıoğlu, kadın hastalıkları doktoru olan eşi Petek Arıoğlu'dan boşanma kararı aldı.

Ünlü iş adamına eşinden 15 milyon dolarlık şantaj!
16px
24px
22.01.2021 04:55
ABONE OLgoogle

Erdem Arıoğlu, boşanmak için eşinin kendisinden 15 milyon dolar istediğini, teklifini reddettiğinde ise, "Baban için küçük para. Eğer ödemezsen madde kullanan, farklı cinsel eğilimleri olan, sapkın, şiddet yanlısı olduğun şeklinde açıklama yaparız" şeklinde şantaja maruz kaldığını belirtti.

Yüksek inşaat mühendisi Yapı Merkezi Gayrimenkul Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve eski milletvekili Ersin Arıoğlu'nun oğlu Erdem Arıoğlu, Petek Arıoğlu ile evliydi. İnşaat yüksek mühendisi Erdem Arıoğlu ve Kadın Hastalıkları Doktoru Petek Arıoğlu'nun 3 çocukları vardı. Arıoğlu çifti, geçtiğimiz yıl yaşadığı şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmaya karar verdi.

SON DAKİKA ŞOKU! 15 MİLYON DOLAR İSTEDİ!

İstanbul Anadolu Adliyesi'nde boşanma davası bulunan Arıoğlu çifti, geçtiğimiz aylarda anlaşma protokolü imzalamaya karar verdi. Petek Arıoğlu'nun avukatları, Erdem Arıoğlu'nun avukatından boşanma karşılığında 15 milyon dolar istedi. Erdem Arıoğlu, boşanmak üzere olduğu eşinin teklifini reddetti.

"PARAYI EĞER VERMEZSEN..."

İddiaya göre, Petek Arıoğlu'nun avukatları Pınar ve Gökhan G. çifti, yazılı ve görsel basın ile internet ortamında yayınlayarak rezil edeceklerini, babasının ve diğer aile üyelerinin tüm bunları gazetelerden okuyacaklarını söyleyerek baskı yapmaya çalıştı.

Bahse konu paranın Erdem Arıoğlu'nun babası Ersin Arıoğlu tarafından ödenmesini, onun için bu tutarın küçük bir miktar olduğuna dair sözler sarf edip yine iddiaya göre, "Para ödenmediği takdirde madde kullanan, farklı cinsel eğilimleri olan, sapkın, şiddet uygulayan, ahlaksız hayat yaşayan biri olduğuna dair açıklamalarda bulunacağız" diyerek tehditler savurdu.

Dilek Yaman Demir/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde