Ünlü diyetisyenle doktorun boşanma davasında şok sözler: Sen kadın mısın!

Ünlü diyetisyenle doktorun boşanma davasında şok sözler: Sen kadın mısın!

Boşanma davasında şok sözler: ‘Sen gerizekalısın seninle zorla evlendim’ ‘Ben istemeden hamile kaldın!’

Ünlü diyetisyenle doktorun boşanma davasında şok sözler: Sen kadın mısın!
16px
24px
19.01.2022 17:58
ABONE OLgoogle

Diyetisyen Zeynep Sağlam Eryılmaz, kardiyoloji uzmanı Alp Aslan Eryılmaz'ın kendisini bakıcı olarak gördüğünü, psikolojik baskı uyguladığını, "Sen geri zekalısın, seninle zorla evlendim, zorla çocuk sahibi oldum" gibi sözler sarf ettiğini iddia ederek 2 milyon liralık boşanma davası açtı.

Kardiyoloji uzmanı da 1 milyon liralık karşı boşanma davası açtı. Davada dinlenen tanık Z.E., ' Zeynep, 'Kızımız için ortak hesap açalım her şey onun için' dediğinde Alp, 'Ben salak mıyım iki yıl sonra kızımız ölürse parayı sen mi yiyeceksin, Sen hayatımda başıma gelen en çirkef şeysin' dediğini duydum" deyince ortalık karıştı. Alp Aslan Eryılmaz, tanık hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre diyetisyen Zeynep Sağlam Eryılmaz, mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde bu evliliğin temelinden sarsılmasında 2016 yılında evlendiği kardiyoloji uzmanı Alp Aslan Eryılmaz'ın ağır kusurlu davranışları olduğu yer almıştı.

Dilekçede, ''Zeynep Sağlam Eryılmaz hamile olduğunu eşine söylediğinde yine hakaretlere maruz kalmıştır. Sonra da, 'Sen geri zekâlısın, zaten seninle zorla evlendim, zorla çocuk sahibi oldum' diye hakaretler etmiştir. Eşini kıdemli bir bakıcı gibi gören davalı, sürekli çocuk ile ilgili bir hadise olsa, 'geri zekalı, ne biçim kadınsın sen, senden anne mi olur, iyice dağıttın kendini' gibi sözler söylemektedir.

2 MİLYONLUK BOŞANMA DAVASI

Evden gitmek istediğini söylediğinde, 's..git bir ev bak. Ben zaten seninle zorla evlendim, zorla çocuk sahibi oldum. Seni istemiyorum ve sevmiyorum' gibi sözler söylemiştir'' denmişti. Zeynep Sağlam Eryılmaz, 1 milyon TL maddi 1 milyon TL manevi tazminat ve çocuk için aylık 15 bin lira, kendisi için de aylık 10 bin lira tedbir nafakası talep etmişti.

KARŞI BOŞANMA DAVASI AÇTI

İddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Alp Aslan Eryılmaz ise 1 milyon liralık karşı boşanma davası açmıştı. "Davacı, Alp Aslan Eryılmaz'ın haberi olmadan korunmayı bırakmış ve hamile kalmıştır.

"SEN ADAM MISIN?"

Sürekli 'Sen adam mısın? Ne işe yararsın? Beni balayına götürmedin, pırlanta almadın. Karının altında bir jeep araba bile yok' gibi sözlerle maddi taleplerde bulunmuştur. Eşinin talebi üzerine başka model bir marka araba alan Alp Aslan Eryılmaz aşağılanmış ve küçük düşürülmüştür'' denilmişti.

TANIKTAN OLAY YARATAN İFADE

İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada Zeynep Sağlam Eryılmaz'ın dinlenen tanığı Z.E., ''Zeynep hamile olduğunu öğrendiğinde eşi yurt dışındaydı. Hamile olduğunu söylemek için aradığında ben yanındaydım. Aradığında Alp'in ''Sen geri zekalısın ve bunu sana hamileliğin boyunca söyleyeceğim'' diyerek telefonu kapattı. Zeynep doğum yaptığında yanındaydım kendisini yalnız hissediyordu Alp'i hastanede hiç görmedim.

KIZIMIZ ÖLÜRSE PARAYI SEN Mİ YİYECEKSİN

Boşanma davası açıldıktan sonra Zeynep yanımda Alp'i aradı telefon hoparlördeydi. Zeynep ''Kızımız için ortak hesap açalım her şey onun için'' dediğinde Alp ''Ben salak mıyım iki yıl sonra kızımız ölürse parayı sen mi yiyeceksin, Sen hayatımda başıma gelen en çirkef şeysin'' dediğini duydum. '' dedi.

''YALAN SÖYLÜYOR''

Tanık ifadesini kabul etmeyen kardiyoloji uzmanı Alp Aslan Eryılmaz, yalan beyanda bulunulduğunu anlatılanların gerçeği yansıtmadığını iddia ederek Z.E., hakkında savcılığa 'Yalan tanıklık' suçundan şikayette duyurusunda bulundu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde