Ünlü çiftin oğlunun öldürülmesiyle ilgili bir polis açığa alındı

Ünlü çiftin oğlunun öldürülmesiyle ilgili bir polis açığa alındı

Şişli'de Emre Tyler Mays'ın hastane önünde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili bir polis açığa alındı.

Ünlü çiftin oğlunun öldürülmesiyle ilgili bir polis açığa alındı
16px
24px
08.01.2020 14:53
ABONE OLgoogle

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis girişinde Emre Tyler Mays kendisini husumetlisine benzeten Akın Kutlu tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü.

Akın Kutlu cinayeti işledikten hemen sonra hastanenin bahçesine Beşiktaş ve Kağıthane'de yaşanan olayları takip etmek için orada olan polislerce yakalanarak gözaltına alındı. Cinayet şüphelisi Akın Kutlu, dün akşam saatlerinde Şişli Emniyet Müdürlüğü'nden adliyeye sevk edildi ve çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Ünlü iş insanının oğlu 'Yanlışlıkla' öldürüldü!

"BÜTÜN POLİSLERDEN ŞİKAYETÇİYİM"

Emre Tyler Mays için bugün cenaze töreni düzenlendi. Yeniköy Yeni Camii'nde düzenlenen törende konuşan anne Figen Mays, "Şişli Etfal'in önünde daha ambulanstan inmeye fırsat olmadan bir saldırgan geldi ve oğluma saldırdı. Adamın suratına baktığım zaman 'bu deli'  dedim. Şiddet olaylarına son verecek bir şey yapılması lazım. Polislerin hepsi kaçtı. Bütün polislerden şikayetçiyim. Oğlan tek başınaydı. Polisler 10 metre ötedeydi. O polislerin hepsi de bulunup cezalandırılmalı. Polis bizi koruyamadı" ifadelerini kullanmıştı.  Acılı anne isyan etti: Oğlum öldürülerken polisler kaçtı, davacıyım

BİR POLİS AÇIĞA ALINDI

İddialar üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne inceleme başlattı. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesi sonucunda, saldırıyı görmesine rağmen hızlıca müdahalede bulunmadığı belirtilen polis memuru O.C.açığa alındı. O.C.'nin olayda ihmali olup olmadığının tespit edilmesi için incelemenin sürdüğü kaydedildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde