Üniversiteye yapılan hacizde kasadan 6 bin TL çıktı

Üniversiteye yapılan hacizde kasadan 6 bin TL çıktı

Şehir Üniversitesi'ne dün bir promosyon firmasının alacağı nedeniyle haciz işlemi uygulandı. Üniversite kasasındaki 6 bin 390 TL'nin yanı sıra çok sayıda eşya da haczedildi.

Üniversiteye yapılan hacizde kasadan 6 bin TL çıktı
16px
24px
11.12.2019 18:53
ABONE OLgoogle

İstanbul Şehir Üniversitesi’ne dün haciz işlemi yapıldığı ortaya çıktı. Hürriyet muhabiri Dinçer Gökçe, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımlarda üniversitenin kasasındaki 6 bin 390 TL’nin yanı sıra çok sayıda eşyanın da haczedildiğini belirtti.

İstanbul Şehir Üniversitesi’ne resmen haciz başladı!

Gökçe, haciz tutanağıyla birlikte şu mesajları paylaştı:

“Halkbank’a olan 417 milyon liralık kredi borcu ile siyasetin de gündeminde olan İstanbul Şehir Üniversitesi’nde dün haciz işlemi yapıldı. Bir promosyon firması, ödemesini tahsil edemeyince üniversitenin binasında dün fiili haciz yaptı. Kasadaki 6.390 TL’nin yanı sıra çok sayıda eşya da haczedildi. Kasadaki para dosyaya alınırken, eşyalar yeddi emin olarak üniversitenin mali işler direktörüne yeddi emin olarak teslim edildi. Üniversiteye ait görünen Tuzla ve Kartal’daki 16 parsele de haciz şerhi işlendi.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde