Ünal Aysal'ın oteliyle ilgili yeni gelişme var....

Ünal Aysal'ın oteliyle ilgili yeni gelişme var....

Hotel Les Ottomans ile ilgili yepyeni bir gelişme var.

Ünal Aysal'ın oteliyle ilgili yeni gelişme var....
16px
24px
20.01.2023 13:09
ABONE OLgoogle

 

Galatasaray eski başkanı ve Unit Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Aysal ile ilgili zaman zaman kulis haberler girdik bu sayfalarda.

Aysal’ın zora giren ve konkordatoya giren şirketleri ile ilgili bütün süreçleri sayfalarımızda yorumsuz vermeye çalıştık. Yeni Elektrik Üretim A.Ş’nin konkordato süreci devam ediyor.

Bu süreçte İstanbul Ortaköy’de Hotel Les Ottomans ile ilgili de bir süreç yaşandı. Otel icradan satışa çıkarılmıştı.

Hotel Les Ottomans isimli 440 milyon lira değerindeki Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı, 2020'nin Aralık ayında İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından gerçekleştirilen satış işlemiyle alacaklarına mahsuben Akbank'ın olmuştu.

En son gerçekleştirilen ihalede otel, Akbank tarafından 430 milyon TL'ye alınmıştı. Sonrasında üst mahkeme satışı reddetti ve otel yeniden Ünal Aysal'a geçti.

Bu eski bilgileri neden aktardık? Çünkü Hotel Les Ottomans ile ilgili yepyeni bir gelişme var. Ancak bu kez olumsuz değil, olumlu bir gelişmeyi aktaracağız.

Para dergisinin haberine göre Aysal’ın oteline birçok ünlü marka talipmiş. Ancak Aysal,

İtalyan merkezli bir marka ile görüşüyormuş. İtalyan markasının İstanbul’da bir otel işletme isteği varmış. Ancak, İstanbul’da bir otel işleteceksek Boğaziçi’nde bir otel olmalı diyormuş.

Bu nedenle de Hotel Les Ottomans’ı çok asılıyormuş. İtalyanların Ünal Aysal arasındaki pazarlıklar son aşamaya gelmiş...

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde