Ümit Özdağ, “Bu akşam burada bomba patlayacak” demiş

Ümit Özdağ, “Bu akşam burada bomba patlayacak” demiş

'Başka şeylerden de söz edeceğim. Bu akşam burada bomba patlayacak'

Ümit Özdağ, “Bu akşam burada bomba patlayacak” demiş
16px
24px
21.10.2020 05:17
ABONE OLgoogle

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, CNN Türk'teki Tarafsız Bölge programına katılan ve İyi Parti İstanbul Başkanı Buğra Kavuncu hakkında 'FETÖ'cü imasında bulunan İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın açıklamaları için bir hafta hazırlandığını, program öncesi, “Bu akşam burada bomba patlayacak” dediğini yazdı. 

Hakan, "Ümit Özdağ, programda yapacağı açıklamalara bir hafta boyunca hazırlanmıştı. Bir çıkış yapmaya karar vermişti, sonuçlarını da göze alarak... Üzerine basa basa şunu söyledi: Programda İYİ Parti ile ilgili her konuyu konuşmak istiyorum.!

Program saatine yaklaşık yarım saat kala Ümit Özdağ, CNN Türk’e geldi. Ne diyecekti? Nasıl bir açıklama yapacaktı? O ana kadar bilmiyordum. Selamlaştık. Çay-kahve söyledik. Ve ben, 'Ne diyeceksiniz programda? Koray Aydın’dan mı söz edeceksiniz?' diye program öncesi sohbeti başlattım.

Koray Aydın’dan bahsedeceğini söyledi. 'Sadece Koray Aydın’dan mı söz edeceksiniz?' diye sordum. Güldü. 'Hayır' dedi. Ve ekledi: 'Başka şeylerden de söz edeceğim. Bu akşam burada bomba patlayacak.” ifadesini kullandı. 

Yazının devamı için tıklayın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde