Ulus’taki rezidansı da satılığa çıktı

Ulus’taki rezidansı da satılığa çıktı

Mansimov’a ait Etiler Ulus’taki Palmali Residence da satılığa çıkmış.

Ulus’taki rezidansı da satılığa çıktı
16px
24px
18.12.2015 13:09
ABONE OLgoogle
Azeri işadamı Mübariz Mansimov ile ilgili kulis bilgilerinin ardı arkası kesilmiyor.

Geçtiğimiz haftaki sayılarda Palmali Grubu’nun sahibi Mansimov’un İstanbul’daki oteli ve Bodrum’daki Palmarina isimli marinasını satışa çıkardığını yazmış ve bu mülkleri Lukoil Başkanı Vagit Alekperov’un aldığını aktarmıştık.

Bu konuda Palmali Group’un sahibi Mübariz Gurbanoğlu’ndan (Mansimov) bir açıklama geldi. Sorumlu gazetecilik gereği bu açıklamayı da sizlerle paylaşalım istedik.

Mübariz Gurbanoğlu (Mansimov) avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada özetle, “Mübariz Gurbanoğlu ve Vagit Alekperov arasında haberde bahsi geçen otelin veya anılan marinanın satışına ilişkin ticari anlamda hiçbir görüşme ve pazarlık yapılmamış ya da hukuki işlemde bulunulmamıştır. Aynı şekilde, Vagit Alekperov tarafından da otelin ve marinanın satın alınmasına ilişkin herhangi bir talep yöneltilmemiştir” denildi.

Biz gazeteciyiz. Gelen her bilgiyi araştırıp değerlendiriyoruz. Araştırırken Mansimov ile ilgili yeni bir kulis bilgisine daha ulaştık. Bize gelen bilgilere göre Mansimov’a ait Etiler Ulus’taki Palmali Residence da satılığa çıkmış.

Bu mülk için 10 milyon dolar değer biçilmiş. Etiler ve Ulus İstanbul’un en pahalı semtleri. Bölgeyi iyi tanıyanlar Mansimov’un ortaya koyduğu fiyatın çok uygun olduğunu belirtiyorlar. 

Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde