Ulaştırma Bakanlığı: İstanbul'da üç metro hattında sona yaklaşıldı

Ulaştırma Bakanlığı: İstanbul'da üç metro hattında sona yaklaşıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul'u demir ağlarla örmeye devam ediyor.

Ulaştırma Bakanlığı: İstanbul'da üç metro hattında sona yaklaşıldı
16px
24px
23.08.2022 16:34
ABONE OLgoogle

16 milyon İstanbullunun daha konforlu ve hızlı ulaşım yapmasını sağlayacak 3 metro hattında daha sona geliniyor. İstanbul Havalimanı-Eyüp (Göktürk)- Kağıthane-Gayrettepe metro hattı yüzde 98, Pendik-Tavşantepe-Sabiha Gökçen yüzde 99.05, Başakşehir-Çam ve Sakura Hastanesi-Kayaşehir Metro hattı ise yüzde 94.99 oranında tamamlandı.

İstanbul Havalimanı-Eyüp (Göktürk)- Kağıthane-Gayrettepe, Pendik-Tavşantepe-Sabiha Gökçen ve Başakşehir-Çam ve Sakura Hastanesi-Kayaşehir Metro Hatlarında sona yaklaşıldı.

3 METRO HATTI DAHA AÇILACAK

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü (AYGM) resmi twitter hesabından bütün İstanbulluları ilgilendiren müjdeyi paylaştı. 3 metro hattında daha sona yaklaşıldığının belirtildiği twitte şu ifadelere yer verildi: "İstanbul'u demir ağlarla örmeye devam ediyoruz! Açılış için gün sayan; İstanbul Havalimanı-Eyüp (Göktürk)- Kağıthane-Gayrettepe, Pendik-Tavşantepe-Sabiha Gökçen ve Başakşehir-Çam ve Sakura Hastanesi-Kayaşehir Metro Hatlarımız çok yakında milletimizin hizmetinde!"

SONA YAKLAŞILDI

Paylaşılan görselde ise metro hatlarının bitme oranlarına yer verildi. Buna göre; İstanbul Havalimanı-Eyüp (Göktürk)- Kağıthane-Gayrettepe metro hattı yüzde 98, Pendik-Tavşantepe-Sabiha Gökçen yüzde 99.05, Başakşehir-Çam ve Sakura Hastanesi-Kayaşehir Metro hattı ise yüzde 94.99 oranında tamamlandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde