Ukraynalı sevgiliden senetli kumpas! 70'inden sonra aşkın faturası 7 milyon TL

Ukraynalı sevgiliden senetli kumpas! 70'inden sonra aşkın faturası 7 milyon TL

70'ten sonra aşka 7 milyonluk fatura. Sahte imzayla 7.1 milyon liralık borca kefil gösterilen Akan'ın hesaplarına bloke konuldu. Yaşlı adam, eski sevgilisi Natalya'yı kendisine tuzak kurmakla suçladı.

Ukraynalı sevgiliden senetli kumpas! 70'inden sonra aşkın faturası 7 milyon TL
16px
24px
26.02.2021 08:09
ABONE OLgoogle

İstanbul'da ölen annesiyle 2017'ye kadar yaşayan İskender Akan, (74) sosyal medyada Ukraynalı Natalya Gonçarova (49) ile tanışıp aynı evi paylaşmaya başladı. Kadının 22 ve 24 yaşlarındaki iki oğluyla da tanıştı. Gonçarova, aşırı para harcayınca çift ayrıldı.

BİLİRKİŞİ: İMZA SAHTE

Aileden zengin olan yaşlı adam, bankadaki parasına bloke konulunca tanımadığı Suat Dinçyürek'in 6.9 milyon liralık senedine kefil olduğunu öğrendi. Akan dava açtı, bilirkişi "İmza sahte" dedi.

Alacaklı Murat Ulusoy ise Akan'ın senedi imzalayıp Taner Mehmetoğlu'na verdiğini, borç karşılığında senedin kendisine geçtiğini iddia ederek Adli Tıp incelemesi istedi.

Oyuna geldiğini öne süren Akan, masraflarla birlikte 7 milyon 130 bin lirayı bulan senetle ilgili eski sevgilisi ve 3 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

SAHTE KİMLİK TAPU MÜDÜRÜNE TAKILMIŞ!

Çetenin, sahte vekalet ve kimlikle İskender Akan ile kardeşine ait Fatih'teki gayrimenkulleri satmak istediği ancak tapu müdürünün şüphelenerek yaşlı adamı araması üzerine satışın gerçekleşmediği öğrenildi.

'SANA HAYATI DAR EDECEĞİM'

Yaşlı adam, Gonçarova'nın ayrılırken kendisini "Sana hayatı dar edeceğim, göreceksin bak başına neler gelecek" diye tehdit ettiğini öne sürdü.

Neslihan Keskin/Akşam

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde