Üçüncü saldırıda öldürüldü... İş adamı Ali Rıza Gültekin'in katil zanlıları belirlendi!

Üçüncü saldırıda öldürüldü... İş adamı Ali Rıza Gültekin'in katil zanlıları belirlendi!

Crispino mağazalarının eski sahibi olan iş adamı Ali Rıza Gültekin dün gece Beşiktaş'ta başından tek kurşunla vurularak öldürülmüştü. Polis yaptığı araştırmalar sonucunda katil zanlısı 3 kişinin kimliğini belirledi.

Üçüncü saldırıda öldürüldü... İş adamı Ali Rıza Gültekin'in katil zanlıları belirlendi!
16px
24px
15.11.2018 14:18
ABONE OLgoogle

Polis, Gültekin'i vuran kişilerin Mustafa B., Rıdvan D. ve Sergen G. olduğunu tespit etti. Olaydan sonra kaçan saldırganlar her yerde aranırken, cinayetin nedeni henüz belirlenemedi. 

POLİS KORUMASININ YANINDA ÖLDÜRMÜŞLER

Cinayet sırasında Gültekin'in beraberinde resmi polis koruması olduğu öğrenildi. Savcılık, koruma polisi ile içeride bulunan emekli bir polisin tabancalarına incelenmek üzere el koydu.  Beşiktaş'ta ünlü tekstilciye  silahlı saldırı: Hayatını kaybetti

Olay anında içeride bulunan 21 kişi de ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Ünlü iş adamının daha önce de 2 kez saldırıya uğradığı belirtildi.

İkinci saldırı ise 3 yıl önce Beykoz'da yaşandı. İş adamının içinde bulunduğu otomobile ateş açıldı. 

Her iki saldırıdan da kurtulan Gültekin, 2012'de satın aldığı, erkek giyim markası Crispino ile adından söz ettirdi. Crispino markası ile 100 mağaza açma hedefi olduğunu açıklayan Gültekin'in, ünlü markayı devrettiği anlaşıldı.

Gültekin, Avusturya'da 20 yıl kadar restoran işletmişti. İstanbul Ticaret Odası sicil kayıtlarına göre, Ali Rıza Gültekin şirketteki tüm hissesini geçen yılın başında F. K.'ye devretti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde