Tuzla’da boya fabrikası alev topuna döndü; 3 kişi hayatını kaybetti

Tuzla’da boya fabrikası alev topuna döndü; 3 kişi hayatını kaybetti

Tuzla'da boya üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Binada zaman zaman şiddetli patlamalar oldu. Alevler itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Tuzla Kaymakamı Ali Akça, patlamada 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. İlk belirlemelere göre 9 kişi de yaralandı.

Tuzla’da boya fabrikası alev topuna döndü;  3 kişi hayatını kaybetti
16px
24px
29.04.2022 11:25
ABONE OLgoogle

İstanbul Tuzla'daki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı. Boya ve vernik üzerine çalışan sanayi sitesindeki bir iş yerinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın nedeniyle yoğun duman oluşurken, iş yerinde zaman zaman şiddetli patlamalar oldu.

Meydana gelen patlama nedeniyle etrafa beton parçalarının savrulduğu ve bazı araç ve binaların zarar gördüğü öğrenildi. Alevler itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı, şu anda soğutma çalışmaları yapılıyor.

3 kişi hayatını kaybetti

İstanbul Valiliği, Tuzla'daki fabrika yangınında 3 işçinin hayatını kaybettiğini, 9 işçinin de yaralandığını bildirdi.

İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak, Sabancı Üniversitesi'nin bahçesine sirayet eden yangının ise kontrol altına alındığını kaydetti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde